tesa - LOGIČAN I PAMETAN ODABIR PARTNERA U PROCESU PAKOVANJA I TRANSPORTA

Komentari: 0

Kompanija tesa je članica Beiersdorf grupe, proizvođača uspešnih međunarodnih kozmetičkih brendova, uključujući NIVEA, Eucerin i La prairie. Sedište kompanije je u Hamburgu i tesa je jedan od vodećih svetskih proizvođača rešenja u vidu samolepljivih traka za industrijske potrebe, trgovinu, krajnje potrošače i zanatlije, i sa 125 godina iskustva u tehnologiji izrade svih vrsta lepljivih masa zasigurno opravdava epitet pouzdanog i kvalitetnog partnera, kao i globalnog lidera u mnogim oblastima primene.

Kompanija poseduje izuzetno visok nivo stručnosti u razvoju posebnih i specijalnih lepljivih masa, kao i u korišćenju složenih metoda nanosa i poseduje ogromno znanje o gotovo svim granama industrije oslanjajući se na stručno i kvalifikovano osoblje koje čini osnovu za razvoj. Imamo za cilj da poboljšamo proizvodne procese i krajnje proizvode. 

Zbog velikih ulaganja u istraživanje i razvoj, tesa je prepoznata kao veoma inovativna i moderna kompanija. Svake godine se razvije oko 100 novih rešenja i proizvoda, u skladu sa zahtevima naših partnera, kao i usled promena u sve zahtevnijim proizvodnim procesima. Inovacija je osnova tesinog ekonomskog uspeha i dinamičnog rasta i siguran osnov za poziciju tehnološkog lidera u izuzetno jakoj konkurenciji. 

Uzimajući u obzir sve komplikovanije zahteve tržišta i prateći promene u svim procesima, kompanija tesa je shvatila važnost segmenta pakovanja i transporta robe i dobara. U tom procesu smo uključeni od samog početka, od pakovanja proizvoda u samoj proizvodnji, preko skladištenja, otpremanja i utovara robe, pa sve do isporuke krajnjim potrošačima. 

Sigurno pakovanje je primarni zahtev i potrebno je obezbediti da proizvod netaknuto stigne do svoje destinacije. U skladu sa tim, naši proizvodi su razvijeni i dizajnirani upravo tako da zadovolje sve zahteve i potrebe, uzimajući u obzir sve specifičnosti svakog pojedinačnog procesa. Kompanija tesa u svom asortimanu može da se pohvali pakirnim trakama za sve vrste pakovanja, od najosnovnijih pa do izuzetno komplikovanih i zahtevnih.

Od izuzetne važnosti je sagledati sve okolnosti i uslove u kojima se vrši pakovanje i odrediti proizvod koji će u potpunosti zadovoljiti sve kriterijume bez ijednog kompromisa. Na osnovu našeg znanja i iskustva, pored pakirnih traka za zatvaranje pakovanja, u našem asortimanu se nalazi i velik broj traka za unutrašnja pakovanja, traka za osiguranje tereta prilikom manipulacije i transporta (širok asortiman tesa filament traka), pa sve do specijalno dizajniranih dispenzera sa ciljem da se obezbedi perfektna ergonomija u bilo kom radnom okruženju. 

Prilikom odabira odgovarajuće trake za zatvaranje kartonske ambalaže, jako je bitno uzeti u obzir faktore koji direktno utiču na sam kvalitet pakovanja.

Pre svega potrebno je definisati o kakvom tipu kartonske ambalaže se radi:

- Kvalitet rebrastog kartona, težine jedinice za pakovanje, vrednost pošiljke, ostali specifični i posebni uslovi i zahtevi

Način aplikacije:

- Ručna ili mehanička primena, tip i vrsta pakovanja

Postupci prilikom samog pakovanja, transporta i skladištenja:

- Klimatski uslovi, mehanička naprezanja, vrsta i tip transporta

Odabir lepljive trake:

- Materijal nosača, lepljiva komponenta, boja trake, ostali specifični zahtevi

Bilo da je karton lak ili težak, da se radi o transportu na male razdaljine drumom ili železnicom, ili pak o dugom transportu brodom - razvili smo naš asortiman traka za pakovanje da ispunimo sve zahteve za pouzdano zatvaranje kartonskih kutija.
Naše trake za pakovanje su već milion puta dokazale svoju vrednost kao sigurno rešenje za izuzetno širok raspon različitih uslova.

Naše pakirne trake nalaze svoju primenu u raznim industrijama i različitim poljima primene, kao što su prehrambrena industrija, farmaceutska industrija, duvanska industrija, automobilska industrija, proizvodnja obuće i predmeta od kože, elektronska industrija, proizvodnja mašina i opreme, štamparska industrija i mnoge druge.

Upotreba pakirnih traka prilikom skladištenja robe i pripreme transporta je jedno od polja primene gde su naša rešenja bez premca i na koje se sigurno možete osloniti. Uz našu stručnu podršku i savet obezbedićemo najbolje moguće rešenje na bilo koji izazov. 

Važno je napomenuti da su tesa trake, u zavisnosti od individualnog dizajna, raspoložive sa PP, PVC ili papirnim nosačem i mogu podjednako da se koriste za automatsku i mehaničku primenu. 

Stručan prodajni tim kompanije tesa stoji na raspolaganju za sve upite, savete i pomoć prilikom odabira adekvatnog proizvoda po Vašem zahtevu i potrebama.

Postprodajna podrška od strane kompanije tesa je nešto na šta smo vrlo ponosni, stoga budite sigurni da ste odlukom da započnete saradnju sa našom kompanijom, napravili pravi izbor pouzdanog i kvalitetnog partnera.

Pronadjite odgovarajuću traku u skladu sa Vašim potrebama i vrstom pakovanja: 

tesa tape Kft.
Hillside Offices
Alkotás út 55-61
H-1123 Budapest
Hungary

Srbija i Crna Gora
Phone: +381 63 657 676
Fax: +381 21 897 677
E-Mail: dusan.jandric@tesa.com
Internet: www.tesa.com
 

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti