TeraSteel - lider na tržištu termoizolacionih panela i pocinkovanih čeličnih profila u Rumuniji i Srbiji

Komentari: 0

TeraSteel je lider na tržištu termoizolacionih panela i pocinkovanih čeličnih profila u Rumuniji i Srbiji i vodeći izvoznik u regionu Centralne i Istočne Evrope.

Sa više od 25 godina iskustva na tržištu građevinskog materijala, kompanija TeraSteel je konstantno ulagala u razvoj, i u ovom trenutku ima kapacitet da ponudi kompletna rešenja za industrijske konstrukcije po najvišim standardima kvaliteta.

TeraSteel Serbia proizvodi:

• Termoizolacioni paneli za zidove i krovove sa PUR poliuretanskom penom, vatrootporni PIR RF, XV, LEAD i MW sa mineralnom vunom;

• Samonosivi profilisani trapezni lim TRS 153-840 i TRS 85-1120;

• Hale po sistemu “ključ u ruke”.

Oblasti upotrebe termoizolacionih panela i strukturnih elemenata:

• Skladišne zgrade

• Proizvodne hale

• Hale za širok spektar usluga (auto-servis, auto-perionica, male radionice)

• Hladnjače

• Unapred napravljeni moduli (tip kontejnera)

• Unutrašnji odeljci za bilo koju vrstu konstrukcije

• Agro-zootehničke zgrade

• Strogo higijenske primene (laboratorije, farmaceutska industrija)

Više o našoj kompaniji pogledajte ovde .

ZIDNI TERMOIZOLACIONI SENDVIČ PANELI

TeraSteel proizvodi čitav niz termoizolacionih panela za zidove, sa izolacionim jezgrom od poliuretana (PUR), poliizocijanurata (PIR) ili mineralne vune.

Naš asortiman proizvoda za zidne strukture ispunjava sve zahteve moderne, ekonomične i održive izgradnje. Naši termoizolacioni paneli imaju sav neophodan pribor za brzu i bezbednu instalaciju.

Pakuju se i transportuju prema veličini i boji, direktno sa proizvodne linije, zaštićeni rastezljivom PE folijom, kako bi se izbeglo bilo kakvo oštećenje na ofarbanim površinama.

- Standardna dužina panela je između 2 i 13,5 m. Paneli do maksimalno 15 m ili kraći od 2 m mogu se izraditi samo uz prethodnu konsultaciju sa tehničkom službom.

- Naš portfolio takođe uključuje i sendvič panele sa tehničkim karakteristikama namenjenim rashladim komorama, koji obezbeđuju optimalnu funkcionalnost za aplikaciju sa strogom higijenom, rashlađivanjem i rashladnim komorama.

TERMOIZLACIONI KROVNI SENDVIČ PANELI

TeraSteel proizvodi čitav niz krovnih termoizolacionih sendvič panela, sa izolacionim jezgrom od poliuretana (PUR), poliizocijanurata (PIR) ili mineralne vune.

Sa širokim poljima primene – industrijskim, komercijalnim, agro-zootehničkim zgradama, sportskim ili logističkim centrima, skladištima, izolovanim objektima sa bitumenskim membranama – TeraSteel termoizolacioni krovni paneli su idealno rešenje za krovove.

Više informacija o sendvič panelima možete pogledati ovde .

SAMONOSIVI PROFILISANI TRAPEZNI LIM TRS 153-840 I TRS 85-1120

Trapezni profilisani limovi TRS 153-840 i TRS 85-1120 se uglavnom koriste kao nosivi profili (nosive konstrukcije) u takozvanom pozitivnom položaju za nisko - nagibne toplotno izolovane krovne konstrukcije sa prilično velikim rasponima krovnih vezača.

Profili se mogu koristiti u vlažnim podovima kao izgubljena oplata, ali i u slučaju suvih kao potpora.

PODRUČJE UPOTREBE:

• Logističke i skladišne zgrade

• Industrijske zgrade

• Sportske dvorane

• Poljoprivredne zgrade

• Projekti renoviranja

Više informacija o samonosivim profilisanim trapeznim limovima možete pogedati ovde .

HALE PO SISTEMU “KLJUČ U RUKE”

TeraSteel je kompanija koja nudi kreativna i tehnička rešenja, prilagođena industrijskim i rezidencijalnim kupcima, malim i srednjim, u zavisnosti od njihovih zahteva i budžeta.

Zajedno sa lokalnim partnerima realizujemo preko 40 projekata godišnje, od jednostavnih metalnih hala do složenih objekata.

Od faze konsaltinga do faze projektovanja, nudimo vam kompletna i integrisana rešenja za hale po principu “ključ u ruke”, koja osiguravaju da ispunjavamo sve projektne specifikacije, od jednostavih metalnih hala do složenih konstrukcija.

Zahvaljujući našem iskustvu u projektovanju i izvođenju i zahvaljujući automatizovanom proizvodnom procesu, brzoj montaži materijala i rigoroznoj kontroli kvaliteta, TeraSteel nudi kratak ciklus projekta i optimalnu vrednost za novac, što rezultira metalnim halama koje nemaju samo dugi vek trajanja, već su i lake za održavanje.

Više o metalnim halama možete pogledati ovde .

TERASTEEL DOO
SIME POGAČAREVIĆA 5,
16000 LESKOVAC, SRBIJA
office@terasteel.rs
www.terasteel.rs

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti