SVEOBUHVATAN PROGRAM ZA KONTROLU I AUTOMATIZACIJU INDUSTRIJSKIH PROCESA

Komentari: 0

Kompanija Electro Pneumatic Solutions osnovana je 2014. godine, u Srbiji, sa ciljem da ponudi široki asortiman proizvoda i rešenja za kontrolu i automatizaciju industrijskih procesa. Razvijajući svoj poslovni program firma se širi, prateći svetski razvoj automatike, pneumatike, hidraulike i elektronike.

Electro Pneumatic Solutions se ističe svojim inovativnim pristupima i posvećenošću pružanju najkvalitetnijih usluga i proizvoda koji nude jedinstvenu kombinaciju tehnologije, kvaliteta, performansi i fleksibilnosti. Svojim korisnicima nudimo najefikasnija rešenja uz garanciju pouzdanosti i kvaliteta.

Naš tim inženjera pruža tehničku podršku u kreiranju rešenja, integraciji i programiranju sistema u industrijskoj automatici.

Electro Pneumatic Solutions nudi usluge izrade, instalacije i održavanja, kao i usluge nadogradnje i modernizacije postojećih instalacija.

Takođe, firma nudi usluge konsaltinga i obuke za rad sa našim sistemima.

Danas kompanija Electro Pneumatic Solutions pokriva čitav niz industrijskih procesa ne samo u Srbiji već i u regionu, kao vodeći dobavljač tehnologije u oblasti automatizacije i lider je performansi u programima industrijskih procesa, mašinskih procesa, proizvodnji energije i robotskim rešenjima.

Brza isporuka i ugradnja svih segmenata industrijske opreme za kontrolu, kojom izlazimo u susret željama i potrebama klijenta, predstavlja za nas ne samo obavezu već i profesionalni izazov.

Lista partnerskih brendova, čiji proizvodi i rešenja obećavaju najviši kvalitet, širila se prateći razvoj poslovnog programa naše kompanije.

Predstavljamo brendove čiji smo distributeri:

Kuebler je jedan od vodećih svetskih proizvođača i specijalista za enkodere i senzore za detekciju položaja, kretanja i nagiba, kao i klizne prstenove za prenos snage, signala i podataka.

Ova nemačka kompanija proizvodi visokokvalitetne senzore, optičke komponente i kontrole za upravljanje energijom prateći trendove poput industrije 4.0 / IIoT, pametna fabrika i pametni senzori.

Kuebler nudi rešenja za prikaz, procenu, kontrolu i brojanje.

Contrinex je švajcarska kompanija koja se bavi proizvodnjom kvalitetnih senzora i kontrolnih uređaja.

Njihovi proizvodi nude visoku preciznost i pouzdanost. Contrinex primenjuje stroge principe upravljanja i proizvodnje.

Deo ponude ove kompanije čine pametni senzori, sa merenjem visoke rezolucije sa izlazima koje može da konfiguriše korisnik i ugrađenim funkcijama prediktivnog održavanja.

Deo palete proizvoda čine induktivni i fotoelektrični senzori sa ugrađenim IO Link interfejsom, senzori boja i kontrasta, sigurnosne svetlosne zavese i senzori za merenje udaljenosti.

Euchner je poznati brend iz Nemačke koji nudi sistemska rešenja za kompleksne proizvodne procese uz kompletan sistem sigurnosnih rešenja i kontrolu kvaliteta koja prevazilazi industrijske standarde.

Euchner ponuda proizvoda obuhvata sve, od elektromehaničkih i elektronskih komponenti do složenih sistemskih rešenja, nudeći rešenja za pozicioniranje i sigurnosni inženjering u svim tipovima industrije.

Neki od njih su: pozicioni i granični prekidači, sigurnosni prekidači sa zaključavanjem, džojstik prekidači, magnetni kodirani sigurnosni prekidači, elektronski sistemi zaključavanja, svetlosne zavese i mnogi drugi.

Schneider Electric je međunarodni lider u energetskom upravljanju i automatizaciji koji nudi rešenja za efikasnost i održivost, čiji proizvodi su napravljeni u skladu sa očuvanjem životne sredine.

Deo Schneider Electric ponude, na koju se najviše fokusiramo, jeste automatizacija i kontrola u industriji, od mikro upravljačkih sistema i malih mašina pa sve do velikih procesnih rešenja.

Ističemo Schneider Electric komponente koje držimo na stanju i koje su dostupne našim klijentima istog dana. Svesni smo gubitaka koji zastoj mašine ili procesa može izazvati, stoga smo posvećeni tome da unapredimo dostupnost najbitnijih komponenti.

Klemsan svim kupcima širom sveta obezbeđuje i uvek isporučuje proizvode istog kvaliteta u skladu sa međunarodnim standardima koje roba mora ispunjavati.

Najpopularniji proizvodi na našem tržištu su: stezaljke, pribor i kleme svih vrsta i karakteristika; slim interfejs releji; zaštitni releji; vremenski releji, tajmeri; proizvodi u oblasti analize kvaliteta električne energije; transmiteri i pretvarači signala; oprema za obeležavanje provodnika, klema i ostatka industrijske opreme.

Siemens AG je tehnološka kompanija fokusirana na industriju, infrastrukturu, transport i zdravstvenu zaštitu.

Od fabrika sa efikasnijim resursima, efikasnih lanaca snabdevanja i pametnih zgrada i mreža, do čistijeg i udobnijeg transporta, kao i napredne zdravstvene zaštite, Siemens kreira tehnologiju sa svrhom dodavanja stvarne vrednosti za kupce. Kombinovanjem stvarnog i digitalnog sveta, Siemens osnažuje klijente da transformišu svoje industrije i tržišta, pomažući im da transformišu svakodnevicu za milijarde ljudi.

U našoj ponudi imamo programabilne logičke kontrolere (PLC), IO kartice i HMI panele.

Invertek Drives je kompanija iz Engleske koja se bavi projektovanjem i proizvodnjom frekventnih regulatora.

Fokus na jednostavnoj upotrebi čini da Optidrive E3 pruža nenadmašno jednostavno instaliranje, povezivanje i puštanje u rad, što korisniku daje mogućnost precizne kontrole motora i uštede energije u roku od nekoliko minuta.

Koristi se za kompaktan, robustan i pouzdan pogon za opštu primenu.

Optidrive P2 nudi savršenu kombinaciju visokih performansi i jednostavnu upotrebu što omogućava lako rešavanje najzahtevnijih primena.

Odlična upotrebljivost i fleksibilnost zadovoljavaju potrebe Vaše primene.

ROSS nudi širok spektar pneumatskih komponenti za sve primene.

Fokus je na izdržljivim, robusnim i pouzdanim proizvodima, čak i u teškim radnim uslovima.

Proizvodi Ross imaju primenu u gotovo svim industrijama, kako u automobilskoj industriji, industriji plastike.

FESTO je vodeći svetski proizvođač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema namenjenih automatizaciji proizvodnih procesa.

Pouzdan višegodišnji partner Electro Pneumatic Solution-a.

Prepoznatljivu razvojnu strategiju Festo bazira na permanentnom unapređuju svojih proizvoda i usluga i spremnosti da adekvatno odgovori na tekuće izazove u digitalizaciji.

Novakon je kompanija za proizvodnju HMI operator panela i softverskih rešenja kreiranih na bazi postojeće hardverske infrastrukture.

Pored isporuke SCADA i HMI rešenja, NOVAKON takođe pruža idealna rešenja i prilagođene usluge za IIoT Gateway koji se koristi za prikupljanje podataka.

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO
Jugoslovenska 2/13A,
Čukarica, Beograd
Telefon: 011 257 1922
+381 64 659 66 55
+381 62 800 70 44
email: office@ep-solutions.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti