SVEČANO OTVARANJE SAJMA RENEXPO® BIH 2019

Komentari: 0

Najveći međunarodni sajam obnovljivih izvora energije, zaštite životne sredine i upravljanja vodama 23. i 24. oktobar 2019.
Sarajevo, Bosna i Hercegovina

U sredu, 23. oktobra 2019. godine u Sarajevu u kongresnom centru hotela Hills, svečanom ceremonijom ćemo otvoriti Šesti međunarodni sajam energije, voda i životne sredine RENEXPO® BIH.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite i svojim prisustvom uveličate svečanost otvaranja sajma.

Prijem zvanica počinje od 11:00 h, zvanični program od 11:30 h.

U programu svečanosti "Ulaganja u zelenu energiju u BiH", učesnicima sajma u prisustvu važnih zvanica i medija, rečima dobrodošlice će se pored organizatora sajma obratiti:

Pomoćnik ministra za energetiku , g. dr. Admir Softić, Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH

Ministarstar prostornog uređenja, izgradnje i zaštite životne sredine Kantona Sarajevo G. Damir Filipović, 

G. dr. Anes Kazagić iz Elektroprivrede BiH dd

Gđa. Sanja Bosiljčić-Pandur, Fond za zaštitu životne sredine FBiH

Rukovodilac fonda za obnovljive izvore energije u daljinskom grejanju za Zapadni Balkan G. Bojan Bogdanović, EBRD

G. prof. dr. Azrudin Husika, Mašinski fakultet Univerziteta u Sarajevu/ CETEOR

"RENEXPO u Sarajevu je odistinski prava međunarodna platforma i prava šansa za regionalni razvoj", rekao je Johan Georg Rom, direktor kompanije REECO International, koja je organizator manifestacije i dodao da međunarodni karakter znači da 65% izlagača i 20% posetilaca dolazi iz inostranstva.

I ove godine smo domaćini renomiranim kompanijama čija imena su prepoznatljiva u regionu Zapadnog Balkana: KONČAR, PROTOK, NACHTEC i URBAS, i zadovoljstvo nam je da po prvi put u BiH predstavimo: AUMA, Flexy Sustavi, ETMax, Gajek, RIS, BUCK, ELSIS, EFITERM, Fronius, Enerko

Za više informacija posetite web stranicu: http://www.renexpo-bih.com/bs/home-page-rs/

RENEXPO® BiH

Najveći međunarodni sajam sa konferencijama u Bosni i Hercegovini RENEXPO® BiH okuplja 2000 stručnjaka za energiju i upravljanje vodama i otpadom u Sarajevu.

Više od 80 izlagača, iz 25 zemalja susreće 2000 međunarodnih posetilaca.

Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Albanija, Srbija i Severna Makedonija biće predstavljene na konferencijama, B2B sastancima i izložbenom prostoru od 2.000 m².

REECO® INTERNATIONAL

REECO® International je deo REECO grupe, koja je od svog osnivanja 1997. godine organizovala preko 100 sajmova, konferencija, seminara i radionica sa preko 20.000 kvalifikovanih učesnika.

Od 2013. godine REECO® International veoma uspešno organizuje sajmove i konferencije u regionu Zapadnog Balkana i jedna je od prvih kompanija koja pruža konsultantske i marketinške usluge.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti