StartFON

Komentari: 0

StartFON je projekat Studentske Asocijacije FON-a namenjen razvoju menadžerskih i strateških veština studenata, koji kroz rešavanje studije slučaja za uspešne kompanije kao što su PepsiCo, Bambi, Knjaz Miloš i Delta DMD, imaju priliku da osvoje praksu! Projekat se sastoji iz edukativnog i takmicarskog dela.

Edukativni deo projekta će se održati 18. maja i obuhvata obuku koju će držati kompanija Poslovi Infostud o metodologiji rešavanja studije slučaja i veštinama prezentovanja i prodaje, kao i predavanje kompanije Kafeterija na temu „Program praksi za mlade“. Tokom prvog dana StartFON-a, kompanije Delta DMD, Bambi, Knjaz Miloš i PepsiCo će zadati svoje studije slučaja učesnicima projekta, nakon čega oni imaju jedan dan da osmisle najbolje rešenje!

Takmičarski deo projekta će se održati 20. maja i sastoji se iz prezentovanja rešenja takmičarskih timova za zadatu studiju slučaja, nakon čega sledi proglašenje pobedničkih timova i dodela nagrada!

Saznaj nešto novo iz oblasti rešavanja studije slučaja, stekni novo iskustvo, dodji u kontakt sa nekim od najuspešnijih kompanija u regionu i osvoji praksu!

Rok za prijave je 10. maj.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti