StanTech-Prezentacija opreme za automatsko pakovanje i paletizaciju 20022020

Komentari: 0

StanTech kompanija je dočekala brojne goste, predstavnike kompanija iz zemlje i regiona i ovom prilikom im prikazala liniju za kartoniranje konzervi sa paletizacijom.
Kupac predstavljene proizvodne linije je kompanija PEKABESKO iz Republike Severna Makedonija. 

Pored navedene linije za kartoniranje prezentovan je i dosadašnji rad kao i projekti koji su instalirani u prethodne 3 godine. StanTech, kao pretežni izvoznik, je prikazao i brojne projekte kartoniranja i paletizacije koji su instalirani i rade u Srbiji, regionu, USA, Rusiji i ostalim zemljama širom sveta.

G. Danijel Žurma (Account Manager kompanije Rockwell Automation), želeo je da, kao dugogodišnji partner ove kompanije, pohvali zajedničku saradnju koja traje već 6 godina i da naglasi da su izuzetno zadovoljni što posluju sa kompanijom kao što je StanTech

’’U proteklih 6 godina imao sam priliku da se uverim da je kompanija StanTech sposobna da u svim segmentima realizuje aplikacije kupca sa izuzetno delikatnim zahtevima.

StanTech se dokazao kao izuzetno profesionalna firma, jer je njihova ponuda i usluga jedinstvena na ovim prostorima’’.

Za kraj nam se obratio i vlasnik kompanije g. Ivan Stanojević koji se zahvalio svim prisutnima na dolasku, podršci i pokazanom interesovanju za rad i razvoj kompanije StanTech.

G. Stanojević je ovom prilikom najavio realizaciju još devet veoma složenih projekata do kraja 2020. godine, koji su od velikog značaja za kompaniju. 

Takođe je istakao da se kompanija StanTech iz godine u godinu usavršava u različitim segmentima i da su spremni za nove izazove. 

’’Ovaj naš dosadašnji uspeh, samo je jedna stepenica ka cilju koji tek želimo da ostvarimo“ – istakao je gospodin Stanojević.

* Ostalo je samo da kompaniji StanTech čestitamo na dosadašnjim projektima i poželimo da ih bude još više u budućnosti, i da našu zemlju predstavljanju u svetu na najbolji mogući način, a časopis i portal Industrija će uvek pomno pratiti svaki naredni poslovni korak, i o tome pisati kako bi naša javnost bila obaveštena o novim uspesima ovog uigranog tima.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti