Sistemi podnog razvoda OBO Bettermann – dizajn u službi funkcionalnosti

Komentari: 0

Širom sveta OBO važi za brend koji podrazumeva inovativnost proizvoda napravljenih i sertifikovanih po važećim standardima. Korisnici naših usluga veruju u naše znanje i iskustvo koje je plod velikog broja industrijskih, infrastrukturnih, poslovnih i komercijalnih objekata kod nas i u svetu u koje je ugrađena oprema OBO Bettermann.

Nekada konkurentska kompanija, Ackermann, danas pod okriljem OBO Bettermann-a nastavlja da pravi sisteme podnog razvoda vrhunskog kvaliteta prepoznatljivog širom sveta.

OBO Ackermann sistemi podnog razvoda obezbeđuju energiju i podatke upravo tamo gde su oni neophodni.

U slučaju da nije potrebno mnogo priključaka, tu su gotova rešenja koja u potpunosti čine suvišnim produžne kablove. Bilo da se radi o kancelariji, dnevnoj sobi, hodniku ili izložbenom salonu – priključni kablovi diskretno nestaju u podnim kutijama čija elegancija oplemenjuje prostor u kome se nalaze.

Sve instalacione zahteve: po pitanju veličine, broja i tipa utičnica; arhitektonske, u koje spadaju vrsta i namena prostorije u koju se ugrađuju; organizacione, tj. prilagodljivost novim primenama i lako prelaženje iz neaktivnog u radno stanje, OBO Ackermann sistemi podnog razvoda zadovoljavaju i ispunjavaju.

Kompaktna, neupadljiva podna rešenja posebno su popularna u muzejima i izložbenim prostorima.Na prikazanoj fotografiji, koriste se na podu oko jednog od Mikelanđelovih remek-dela.

U milanskom Museo della Pieta, UDHOME podne kutije i OKB kanali koje je OBO napravio snabdevaju energijom neupadljivo i fleksibilno svuda oko Pieta Rondanini - što je poslednji, nedovršeni rad tada 89-godišnjeg majstora.

Skulptura, koja prikazuje Isusa i Mariju, nastala je 1564. godine.

Podne utičnice diskretno se uklapaju u visokokvalitetni drveni pod izložbenog prostora, pomažući da se energija i podaci rasporede oko njega bez nanošenja štete na istorijskim freskama na zidovima .

Više informacija možete naći na www.obo.rs.

OBO BETTERMANN d.o.o.
22300 Stara Pazova,
Evropska 2, Srbija
Tel: +381 (0) 22 21 50 346
E-mail: info@obo.rs
www.obo-bettermann.com

 

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti