Siemens novogodišnje druženje novinara

Komentari: 0

Na druženju sa novinarima, koje je i ove godine organizovala kompanija Siemens, rukovodilac odeljenja za komunikaciju Siemens Srbija, Jovana Vukotić istakla je da je kompanija Siemens Srbija veoma zadovoljna i ponosna postignutim uspehom i ostvarenim ciljevima u ovoj godini.

Siemens - Press Party 2018 - Jovana Vukotić

Takođe je ponovila da Siemens posluje u svim oblastima industrije, energetike, nafte i gasa i to kroz divizije: Energy Menagment, Power and Gas – Power Genereation Services i Digital Factory and Process Industries and Drives, ali i to da sada ima i dve fabrike – fabriku vetrogeneratora u Subotici i od februara meseca ove godine, fabriku za proizvodnju aluminijumskih delova karoserije za šinska vozila ’’Milanović inženjering’’u Kragujevcu, čime su ovim pripajanjem dodatno proširili svoju međunarodnu mrežu proizvoda.

Siemens - Press Party 2018 - Udo Eichlinger

Osvrnula se na već davnu 2007. godinu kada je Siemens imao 150 radnika, i uporedila sa današnjim podacima kada je tendencijom konstantnog rasta i zahvaljujući dodatnom povećanju proizvodnje povećan i broj zaposlednih na čak više od 2.500, od čega je više od 1.600 radnika zaposleno samo u Subotici.

Povodom obeležavanja kraja poslovne godine, obratio se i generalni direktor kompanije Siemens Udo Eichlinger (Udo Ajhlinger), koji je istakao sledeće:

’’ U ovoj godini u Srbiji smo realizovali veliki broj projekata u svim oblastima u kojima poslujemo, i uveren sam da ćemo nastaviti u istom smeru, da svojim inovativnim tehnologijama i rešenjima podstičemo privredni rast Srbije’’.

Dodao je, takođe, da je fokus kompanije na promovisanju i primeni digitalizacije i digitalnih rešenja i najavio da u Siemensu očekuju da će u narednih pet godina duplirati broj zaposlenih u Srbiji - zahvaljujući dodatnom povećanju proizvodnje.

Suvišno je reći da smo se i ovoga puta divno proveli u prijatnom ambijentu i još prijatnijem društvu.

Verujemo, i od srca želimo da kompanija Siemens i naredne godine ostvari svoje ciljeve i premaši očekivanja svih nas.


 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti