SEOUL SEMICONDUCTOR ĆE PREDSTAVITI TZV. SUNLIKE EXPERIENCE SPACE, THE NATURAL LIGHT U BOROMWATU NA OSTRVU JEJU

Komentari: 0

Seoul Semiconductor Co., Ltd. (KOSDAQ 046890), globalna kompanija za proizvodnju optičkih poluprovodnika, kojeg na trgu Slovenije, Srbije i Hrvatske zastupa kompanija IC ELEKTRONIKA d.o.o., prikazuje tzv. "Prostor za doživljaj prirodnog osvetljenja" gde klijenti mogu direktno doživeti "SunLike prirodnu rasvetu” u botaničkoj bašti Boromwat, na ostrvu Jeju, u Južnoj Koreji, na korejski praznik Dan Arbora (Dan drveća).

Boromwat na ostrvu Jeju, koji privlači 350.000 turista svake godine, je velika botanička bašta na otvorenom i u zatvorenom prostoru, na kojoj se održavaju poljoprivredne aktivnosti u skladu sa tzv. "vrednostima zajedništva".

S obzirom da su nedavno parametri koje treba uzeti u obzir za uzgajanje biljaka na otvorenom prostoru, kao što su klimatske promene i zagađenje okoline, diverzifikovali, uzgajanje biljaka u zatvorenom prostoru se pojavljuje kao alternativa. U Sjedinjenim Američkim
Državama i Evropi, s obzirom da interesovanje za buduću tehnologiju uzgajanja hrane raste, poljoprivreda u zatvorenom prostoru i tehnologija pametnih farmi ubrzano oblikuju nove trendove.

Konkretno, potražnja za LE diodama za rast biljaka je u velikom porastu, kao suštinskom faktoru koji utiče na okruženje za uzgajanja useva, a poslovi koji se odnose na rast biljaka su u centru pažnje i u Koreji.

SunLike je inovativna tehnologija osvetljenja putem koje jedan jednostavan mali LED čip reprodukuje prirodno svetlo. Kada koristite SunLike rasvetu u zatvorenom prostoru, to je gotovo isto kao izlaganje prirodnom svetlu na otvorenom.

Prirodno svetlo je neophodno za život ljudi i biljaka. SunLike rasveta instalirana u botaničkoj bašti Boromwat ostvaruje pun svetlosni spektar sličan širokom rasponu talasnih dužina od 380 ~ 740 nm (nanometara) Sunčeve svetlosti.

Zbog toga, čak i ako se biljke uzgajaju u zatvorenom prostoru 24h dnevno/7 dana u nedelji, njihove hranljive materije i vitalnost mogu se reprodukovati isto kao i kod biljaka koje se uzgajaju na Suncu, sa istim ukusom i kvalitetom.

SunLike ima različite prednosti kao što su prevencija kratkovidosti, smanjenje zamaranja očiju i povećanje sposobnosti učenja.

O PROIZVOĐAČU

Seoul Semiconductor je drugi najveći svetski proizvođač LE dioda, rang koji isključuje ograničeno tržište, i ima više od 10.000 patenata.

S obzirom na raznovrsni proizvodni program, Seoul nudi širok spektar tehnologija, a masovno proizvodi inovativne LED proizvode za unutrašnju i spoljašnju rasvetu, automobilske, IT proizvode kao što su mobilni telefoni, kompjuterski displeji i druge aplikacije, kao i za UV oblast.

Prvi proizvodi kompanije za razvoj i masovnu proizvodnju postaju industrijski standard u proizvodnji LED komponenti i vodeći su svetski proizvođač LED komponenti bez kućišta - WICOP; visokonaponske LED komponente za naizmenično napajanje - Acrich; LED sa 10X izlazom od konvencionalne LED diode - nPola; vrhunska ultraljubičasta “čista” LED tehnologija - Violed; Tehnologija emitovanja svetlosti u svim pravcima - LED žaruljica; LED komponente prirodnog Sunčevog spektra – SunLike itd.

Za više informacija posetite našu stranicu www.seoulsemicon.com/en

O KOMPANIJI IC ELEKTRONIKA D.O.O.

Kompanija IC elektronika d.o.o. je najveći nezavisni distributer elektronskih komponenti u Sloveniji.

Osnovana je 1989. godine. Središte firme se nalazi u Ljubljani, imamo i kancelarije u Beogradu i Zagrebu. Tokom godina uspeli smo da svojim trudom postanemo poštovani i cenjeni na tržištu.

Karakterišu nas dobri odnosi s partnerima i dobro poznavanje kupaca, kao i njihovih želja. U kompaniji smo u svim oblastima stvorili kvalitetno radno okruženje koje neprestano poboljšavamo.

Naša prva briga su kupci. Neprestano se trudimo da povećamo njihovo zadovoljstvo i posvećenost. Nudimo im tehničko savetovanje i prilagođavamo se njihovim potrebama.

Pomažemo im da optimizuju nabavne troškove i zajedno s njima tražimo rešenja po meri.

Ako tražite dobavljače elektronskih komponenti, IC elektronika d.o.o. je najbolje rešenje za vas.

Za više informacija posetite našu stranicu: https://www.ic-elect.si/ ili nas kontaktirajte na prodaja.srbija@ic-elect.si

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti