Schneider Electric proširuje svoje rešenje za upravljanje infrastukturom data centra (DCIM) na bazi klauda uvođenjem EcoStruxure™ IT Advisora

Komentari: 0

* Pojednostavljuje primenu – na klaudu ili na licu mesta za ostvarivanje trenutnog uvida
* Obezbeđuje najnovije aplikacije i internet bezbednost uz pristup sa bilo kog mesta i u bilo kom trenutku
* Model pretplate smanjuje direktne kapitalne troškove

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizacijom, predstavio je EcoStruxure™ IT Advisor. Oslanjajući se na snagu klauda, EcoStruxure IT Advisor omogućava jednostavnije upravljanje data centrom koje je dostupno bilo gde i u bilo kom trenutku.

Dostupno danas bilo gde u svetu

Predvodnik naredne faze širenja EcoStruxure IT platforme kompanije Schneider, IT Advisor je fokusiran na povećanje efikasnosti upravljanja i rada data centra. Ovaj alat za planiranje i modeliranje na bazi klauda omogućava operaterima u velikim data centrima i ko-lokacijskim objektima da smanje operativne troškove, ostvare maksimalan učinak kroz optimizaciju kapaciteta, analizu uticaja na poslovanje i automatizaciju posla.

„Hibridna arhitektura data centra podstiče industriju da osmisli nov način upravljanja i funkcionisanja infrastrukture svojih data centara”, kaže Kim Povlsen, potpredsednik i direktor digitalnih usluga i softvera u Schneider Electricu. „EcoStruxure IT Advisor ispunjava ovu potrebu tako što kupcima nudi softver za planiranje i modeliranje data centra na bazi klauda ili na licu mesta, kojem može da se pristupi sa bilo kog mesta, uz feksibilan model pretplate.”

U glavne karakteristike i prednosti EcoStruxure IT Advisora spadaju:

* Upravljanje opremom u cilju preciznog popisa inventara. Podaci su prikazani u okviru fizičkog prostora za trenutni pristup preciznim detaljima uređaja i karakteristika opreme.

* Planiranje rizika za proaktivno upravljanje incidentima. Izveštaj o analizi uticaja ukazuje kako incidenti mogu da utiču na uređaje i infrastrukturu.

* Upravljanje promenama kod svakog premeštanja opreme, dodavanja i promena: Automatizacija posla garantuje smanjenje ljudske greške i primenu najboljih praksi.

Za ko-lokacijsku primenu, EcoStruxure IT Advisor nudi prostorni pregled sa zonama, kavezima i rakovima, i IT opremom, uz detaljne izveštaje o iskorišćenju prostora i rakova.

EcoStruxure IT Advisor je dostupan svuda u svetu i proširuje EcoStruxure IT platformu, koja obuhvata EcoStruxure IT Expert, bezbedan softver za praćenje, bez obzira na marku opreme, bilo kuda da idete, koji omogućava vidljivost sve opreme fizičke infrastrukture na bazi interneta stvari, i EcoStruxure Asset Advisor koji obezbeđuje non-stop praćenje putem globlnog servisnog biroa kompanije Schneider Electric ili naše partnerske mreže.

Za više informacija o EcoStruxure IT Advisoru, posetite naš sajt.

O EcoStruxure™

EcoStruxure je otvorena, međuoperabilna arhitektura sistema i platforma na bazi interneta stvari kompanije Schneider Electric. EcoStruxure obezbeđuje bolju bezbednost, pouzdanost, efikasnost i konektivnost za kupce. EcoStruxure koristi prednosti interneta stvari, mobilnosti, senzora, klauda, analitike i internet bezbednosti kako bi ponudila inovacije na svim nivoima. Tu spadaju konektovani proizvodi, edge kontrola i aplikacije, analitika i usluge. EcoStruxure se koristi na preko 480.000 lokacija, uz podršku više od 20.000 stručnjaka za integraciju i razvoj sistema, i tako povezuje preko 1,6 miliona elemenata opreme kojima se upravlja preko više od 40 digitalnih servisa.

O kompaniji Schneider Electric 

Mi u kompaniji Schneider verujemo da je pristup energiji i digitalnom svetu, osnovno ljudsko pravo. Podstičemo sve da sa manje resursa ostvare više, u skladu sa našim sloganom Life Is On svuda, za svakoga, u svakom trenutku. Obezbeđujemo digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije u cilju efikasnosti i održivosti. Kombinujemo vodeće svetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softvere i usluge na polju energetike i automatizacije u integrisana rešenja za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju. Spremni smo da otvorimo nebrojene mogućnosti, koje pruža jedna otvorena, globalna i inovativna zajednica koja sa žarom deli našu svrhu i vrednosti koje su inkluzivne i osnažujuće.

Schneider Electric
Marijana Jović
Tel: 063 106 20 28
marijana.jovic@se.com
www.se.com

Povezni resursi:

* EcoStruxure IT Advisor

* EcoStruxure IT Case Study
Heštegovi: #EcoStruxure #IoT#EcoStruxureIT #DCIM

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti