Schneider Electric i Cisco sklopili partnerstvo u tehnologiji pametnog zgradarstva

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji i Cisco sklopili su tehnološko partnerstvo kako bi pomogli pokrenuti veći napredak koji će standardizirati tehnologije pametnog zgradarstva.

Zajedničkim radom, dve kompanije su razvile, ispitale i potvrdile dizajne koji će pomoći spojiti sastave upravljanja zgradom s Internet protokol (IP) mrežom pomoću sigurne, skalabilne i otporne arhitekture jednostavne za upotrebu.

Dva tehnološka predvodnika, jedno vrhunsko rešenje

Današnje moderne zgrade sve su digitaliziranije i koriste Internet stvari (IoT) za povećavanje učinkovitosti, optimiziranje udobnosti stanara i povećanje vrednosti zgrade. Rešenje Schneider Electrica i Cisca spoj je IT-ja i operativne kontrole u zgradama sa sigurnim i učinkovitim IP mrežnim rešenjem, što omogućuje integraciju većeg broja Schneider Electric EcoStruxure™ topologija IP arhitekture zgrade s postojećim zgradama pomoću Ciscovih industrijskih Ethernet sklopki kojima se spajaju na SmartX IP kontrolere kompanije Schneider Electric. 

Rešenje zadovoljava zahteve dostupnosti sastava odmah po instalaciji, štedeći klijentovo vrijeme, resurse i strpljenje.

”Schneider Electric predvodi digitalnu transformaciju pametnog zgradarstva svojom sigurnom i otvorenom platformom EcoStruxure Building, koja omogućava rešenjima temeljenim na IoT, besprekorno spajanje, prikupljanje, analizu i reakciju na prikupljanje podataka u stvarnom vremenu,” rekao je Kaynam Hedayat, potpredsednik Odela za upravljanje proizvodima i digitalnu energiju u Schneider Electric-u.

“Uzbudljivo je videti kako naša rešenja u kombinaciji sa Ciscovom IT stručnošću daju rezultate. 

Omogućuju našim EcoXpert partnerima isporuku najboljih rešenja njihovim klijentima, istovremeno im pomažući u razvoju svog poslovanja, diferencijaciji svoje kompanije i poboljšanju profitabilnosti..”

Izvor: SEEbiz

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti