Sajmovi automobila i motocikala od 21. do 27. marta 2024.

Komentari: 0
Fotografija od: Senka Trivić

Ovogodišnji Sajam automobila "DDOR BG CAR SHOW 08", kao i 16. Međunarodni sajam motocikala "Motopassion" biće održani od 21. do 27. marta.

Sajmovi, koji su, kako poručuju sa Beogradskog sajma, najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, biće održani u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4, a posetioci će na njima moći da uživaju od 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica za posetioce koštaće 500 dinara.

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova, koja okuplja sve potencijalne izlagače na sajmu, i za ovaj sajam je najavila predstavljanje svih novih modela kod svih brendova zastupljenih na našem tržištu. Posetiocima i potencijalnim kupcima pruža se mogućnost da učestvuju u jedinstvenom događaju, tokom kojeg će se predstaviti tridesetak auto i isto toliko moto brendova. Očekuje se oko 40 novih modela u auto i više od tog broja u moto sektoru.

Posetioci će moći da se upoznaju i sa tehnološkim inovacijama, uključujući napredne sisteme bezbednosti, autonomnu vožnju, ekološke tehnologije itd. Biće predstavljeni i dodatna oprema i usluge, koji podrazumevaju širok spektar garažno-servisne i druge dodatne opreme i usluga, poput pneumatika, audio sistema, sigurnosne opreme, specifične opreme za električna vozila, osiguranja, finansijskih usluga, specijalnih ponuda i pogodnosti za kupovinu na sajmu i tokom sajma itd.

Fokus je na električnim i hibridnim vozilima, opremi i tehnologijama koje podržava ovu vrstu vozila, kao što su baterijske tehnologije, punjači za kućne i javne stanice, solarni paneli, aplikacije za upravljanje vožnjom, tehnologije brzog punjenja, inovativni koncepti za budućnost punjenja električnih vozila.

Neće izostati ni predavanja, demonstracije, prezentacije, panel diskusije i tematske izložbe posvećene auto i moto industriji, poput budućnosti automobilske industrije, električnih vozila, bezbednosti u saobraćaju, najnovijih trendova i tehnologija u industriji i slično.

Izvor: eKapija

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti