Sajamska industrija posle “zaključavanja“

Komentari: 0
Fotografija od: ICM

Februar 2022. označiće dve godine posle uvođenja brojnih mera i “zaključavanja“ u borbi protiv korone, kada je sajamska industrija totalno prestala da radi i obavlja svoju osnovnu misiju, ne samo u našoj državi nego više ili manje na celom svetu.

Sajamskoj industriji “nasilno“ je oduzeto ono što je oduvek, i u vreme srednjovekovnih skupova - vašara (negde oko 600 godina našeg brojanja) – kao začeci sajamske industrije - i bila, a to su lični i poslovni kontakti, druženje među ljudima u cilju postizanja boljih poslovnih dogovora, najave novih dostignuća u industriji, kao i razmena iskustava i mišljenja!

Februar 2022. sa jedne strane značiće preokret ili povratak ka sajamskoj industriji uživo, a za nas (ICM) restart naših sajmova!

Na sajmovima IFAM, INTRONIKA & ROBOTICS 2022. koji će se održati u februaru iduće godine, već imamo prijave naših standardnih izlagača.

Fotografija od: ICM

Trenutno radimo na Forumskim i propratnim aktivnostima, kojima ćemo napraviti sajam poslovno još interesantniji i privlačniji za naše Business partnere.

Odlučili smo da za narednu (2022.) godinu uvećamo sajamsko događanje za još jednu halu B, otprilike za 2.000 m2, što nam omogućava ne samo veći izložbeni prostor nego i nove prostorije za Forum, Okrugle stolove, konferencije.

Za vreme korone investirali smo u nov upgrade našeg software koji bi početkom oktobra trebalo da vidi svetlo, a napravili smo i male korekcije na našoj web stranici koja će se aktivirati u novom sjaju krajem septembra tekuće godine.

Mada su nas “zatvarali“, mi smo u cilju boljih usluga za naše poslovne partnere mnogo radili na aktivnostima u back office-u, i nadam se da će nam izlagači i stručni posetioci svojim prisustvom to i potvrditi!

Za jesen 2022. spremamo naša dva debitantska projekta – ECO WAVE i CleanME, koja smo zbog “zaključavanja“ do juna 2021. bili prinuđeni da otkažemo, i predstavimo ih u redovnom terminu 2022. ali više o njima u nekom od naredih brojevima.

Vidimo se onda na sajmovima IFAM, INTRONIKA & ROBOTICS 2022!

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti