Rittal VX25 IT IP55

Komentari: 0

Kako se industrijski procesi sve više digitalizuju, potrebno je smestiti osetljivu opremu u proizvodne pogone i okruženje u kom vladaju uslovi koji najčešće nisu zadovoljavajući. 

Prljave industrije, hemikalije, visoke temperature, brojni su rizici za neometan rad sistema.

PROBLEMI:

Kao posledica proizvodnog procesa, u vazduhu se stvaraju prašina, hemijska jedinjenja, korozivni gasovi i vlaga koji putem ventilacije ulaze u orman.

Mogu izazvati stalne probleme bez vidljivog objašnjenja, kao što su zaprljani kontakti, kratki spojevi, korozija, skraćenje životnog veka opreme.

Drugi najveći izazov je temperatura kako unutrašnjosti ormana zbog generisanja toplote opreme, tako i temperatura samog okruženja i proizvodnih pogona, pogotovo u letnjem periodu.

REŠENJE:

ORMAN VX25 IP55 IT 

Omogućava izolaciju i čuvanje instalirane opreme od svih štetnih uticaja okoline i agensa koji mogu ugroziti rad i prekid procesa proizvodnje.

U kombinaciji sa kompaktnim sistemom klimatizacije kapaciteta do 6kW, oprema u ormanu je zaštićena od svih uticaja okoline, a temperatura je uvek stabilna. 

Javite nam se za punu prezentaciju opreme, proračune disipacije opreme ili za snimanje vašeg postojećeg stanja koje bi da unapredite.

VESIMPEX d.o.o.
Patrijarha Dimitrija 24
(011) 404 9070
(063) 33 90 90
info@vesimpex.rs
www.vesimpex.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti