REFAFLEX - zvanični distributer svetskog lidera u proizvodnji brzih industrijskih vrata EFAFLEX

Komentari: 0

Svojim dugogodišnjim iskustvom u montaži i servisu, u mogućnosti smo da kvalitetno posavetujemo naše partnere i zajedno sa njima odaberemo najoptimalnije rešenje.

*NAJBRŽA – EFAFLEX vrata predstavljaju savršenu kombinaciju funkcionalnosti i brzine do čak maksimalnih 4m/s

*SIGURNA – EFAFLEX vrata poseduju TÜV sertifikat što u kombinaciji sa EFA-TLG svetlosnom barijerom I EFA-SCAN senzorom označava visok stepen sigurnosti I kvaliteta

*Zbog potrebe tržišta i potreba naših partnera REFAFLEX svoje poslovanje razvija u dva pravca - za domaće i inostrano tržište.

*Stavljajući akcenat na inostrano tržište poslovanje REFAFLEX-a se prostire na četiri kontinenta - Evropu, Afriku, Aziju i Australiju, dok je krajnji cilj pristustvo naših proizvoda po celom svetu.

Najveća snaga u inženjersko-proizvodnom delu je mogućnost razvijanja proizvoda za klijente po njihovim potrebama i zahtevima.

REFAFLEX je ponosni vlasnik dva brenda:

REFCON Conveyors

REFCON konvejeri je brend REFAFLEXA vezan za proizvodnju paletnih transportera. Nudeći različit izbor i prilagođavajući se potrebama klijenata u mogućnosti smo da razvijemo proizvod koji će najviše odgovarati Vašim potrebama. 

X-RAY DOORS

Poseban deo REFAFLEXA jeste proizvodnja vrata za zaštitu od radijacije pod brendom X-RAY DOORS. Prateći svetske trendove i diktirajući inovativna rešenja X-RAY DOORS predstavlja brend koji je za kratko vreme uspeo da izađe van granice Evrope.

Mi ne prodajemo vrata, mi rešavamo problem.

REFAFLEX D.O.O.
Bulevar Zorana Đinđića 88
11070 Beograd
Tel: +381 11 3122 737 // +381 11 3122 738
prodaja@refaflex.rs
www.refaflex.rs

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti