PROMOCIJA DOMAĆIH PROIZVODNIH KOMPANIJA KROZ ZELENU ENERGIJU - Energize doo

Komentari: 0

PHOENIX PHARMA

PHOENIX grupa Srbija je na farmaceutskom tržištu prisutna od 2009. godine.

Skoro deceniju i po je pouzdan partner svim značajnim učesnicima u zdravstvenom sistemu zemlje, obezbeđujući kontinuitet u snabdevanju apoteka, bolnica, domova zdravlja i drugih pružalaca zdravstvenih usluga.

Sarađuje sa svim domaćim i najznačajnijim svetskim proizvođačima lekova obezbeđujući širok asortiman lekova, medicinskih sredstava i drugih proizvoda iz domena medicine i farmacije.

Misija kompanije je briga o zdravlju ljudi koja sebe vidi kao podršku svim učesnicima u lancu snabdevanja od proizvođača do pacijenta.

U svom asortimanu proizvoda pored veledrogerijskog snabdevanja apoteka ima širok spektar dodatnih usluga za farmaceutske proizvođače (registracija lekova, medicinski marketing, usluge konsignacionog skladištenja i slično), kao i maloprodajno poslovanje kroz lanac sa više od 420 savremenih apoteka AU BENU i online shop i kroz BETTY partnerski program marketinške podrške za više od 350 nezavisnih apoteka čiji je najveći partner.

Odgovorno korporativno poslovanje kompanija sprovodi uz poštovanje principa održivosti, zaštite životne sredine i saradnje sa društvenom zajednicom.

Kompanija Energize doo je prepoznata kao partner od poverenja zbog svoje posvećenosti, profesionalnog pristupa i konsultantske podrške u realizaciji ciljeva uštede energije instalacijom fotonaponske solarne elektrane snage 264,96 kWp u sedištu kompanije Phoenix pharma, u kojem se nalazi i najveći distributivni centar farmaceutskih proizvoda u Srbiji.

BELL CHEMICALS

Kompanija Bell Chemicals doo osnovana je 1997. godine na teritoriji opštine Kikinda.

Bell Chemicals doo proizvodi sve vrste motornih i industrijskih ulja najnovije generacije, sarađuje sa najpoznatijim svetskim proizvođačima baznih ulja i aditiva i poseduje preporuke najvećih svetskih proizvođača motora, kao što su Volvo, Mercedes, MAN i mnogi drugi.

Kako je misija i vizija kompanije konstantna želja za napredovanjem i dugoročno pozicioniranje na tržištu kao pouzdan i prepoznatljiv partner na osnovu kvaliteta, kompanija Bell Chemicals na osnovu zajedničkih principa poslovanja izabrala je kompaniju Energize doo kao pouzdanog i dugoročnog partnera za izgradnju i projektovanje fotonaponske solarne elektrane na krovovima proizvodnih pogona instalisane snage 207,48 kWp.

Kompanija Bell Chemicals na osnovu uspešne dosadašnje saradnje sa kompanijom Energize doo veruje da kroz društveno-odgovorno poslovanje daje dobar primer i drugim kompanijama da smanje emisiju ugljen-dioksida i povećaju energetsku efikasnost izgradnjom fotonaponske solarne elektrane.

ALTOM

Kompanija Altom doo osnovana je 1993. godine u Šidu kada je osnovna delatnost kompanije bila proizvodnja mašina i uređaja raznih namena, uglavnom za preradu papira i drveta, kao i proizvodnja papirnih traka.

U narednom periodu primarno područje rada kompanije bila je proizvodnja mašina i opreme prema željama i potrebama klijenata.

Proizvodnja samolepljivih traka počinje 1999. godine, što je i danas primarna delatnost kompanije. Usvajanjem jedinstvene tehnologije za proizvodnju samolepljivih traka sa unutrašnjom (neobrisivom) štampom i puštanjem u rad prve linije za oslojavanje, 2004. godine kompanija postaje lider na srpskom tržištu u oblasti štampanih samolepljivih traka i proizvodi ih za celokupno tržište Evropske Unije.

Podizanje ekološke svesti privrede uslovilo je i potrebu za proizvodom sa potpunom mogućnošću reciklaže, u skladu sa razvojem privrede 2010. godine Altom doo je počeo sa proizvodnjom traka za pakovanje na bazi natron papira i skrobnog lepila.

Izgradnjom nove proizvodne hale nadomak Novog Sada, 2019. godine kompletno je prebačena proizvodnja iz Šida u Budisavu.

Sa željom za stalnim razvojem kompanije u skladu sa standardima održivog poslovanja i sa ciljem zaštite životne sredine kompanija Altom doo je u saradnji sa kompanijom Energize doo 2023. godine instalirala je fotonaponsku solarnu elektranu snage 200,2 kWp na krovu proizvodnog pogona.

EXPRESS COURIER

Express Courier doo je osnovan 1996. godine u Beogradu, od tada do danas se razvio u vrlo uspešnu i stabilnu kompaniju.

Osnovna delatnost kompanije je usluga međunarodnog transporta ekspresnih i kargo pošiljki.

Kompanija posluje kao autorizovani servis partner američke kompanije United Parcel Service – UPS koja se bavi kurirskom isporukom svih vrsta pošiljki u više od 240 zemalja i oblasti širom sveta po sistemu od vrata do vrata. Već više od dvadeset godina prisutni su na srpskom tržištu na zadovoljstvo klijenata koji imaju potrebe u međunarodnom transportu.

Express Courier je i ovlašćeni kargo agent kompanije Air Serbia, sa odličnom i koje posluju na teritoriji Srbije preko kojih se vrši organizacija avionskog kargo transporta pošiljki na preko 150 destinacija širom sveta.

Kompanija Express Courier je prepoznala kompaniju Energize doo kao profesionalnog i pouzdanog partnera za projektovanje i izgradnju fotonaponske solarne elektrane na krovu ukupne instalisane snage 66,24 kWp u skladu sa ekološkim planovima i ciljevima razvoja matične kompanije UPS.

ENERGIZE DOO
PRODAJA I PODRŠKA

011 4055 264
069 4055 502
prodaja@energize.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti