Proizvodi kompanije Milan Blagojević Smederevo zagrevaju domaćinstva u 45 zemalja širom planete

Komentari: 0

Peći i druga grejna tela na ekološko gorivo s razlogom ponovo osvajaju Evropsku uniju: ne samo što su čuvari životne okoline, nego su se pokazali i kao izuzetno ekonomični i efikasni u svakodnevnoj upotrebi.

Srpska kompanija Milan Blagojević Smederevo jedan od lidera u proizvodnji šporeta i peći na čvrsto gorivo i pelet, kao i električnih štednjaka koji su prvenstveno namenjeni domaćinstvima.

Fabrika, koja je osnovana još 1923. godine, do danas je stvorila prepoznatljivi proizvođački brend tradicije i kvaliteta. Čuveni šporet „smederevac“ je postao zaštitni znak kompanije.

Najviši standardi su imperativ ovoj kompaniji, pa su mnogobrojni domaći i strani sertifikati koje poseduje potvrda da ispunjavaju stroge zahteve za plasman na inostrana tržišta.

Kompanija Milan Blagojević Smederevo proširila je svoje učešće na tržištu, kako na domaćem tako i na stranom.

Proizvodi kompanije Milan Blagojević Smederevo koriste se danas u čak 45 zemalja sveta.
Poslednjih godina MBS nastavlja sa uspešnim međunarodnim sajmovima.

MBS je primer kako kompanija iz Srbije, sa tradicijom od čitavog veka, prati promene koje diktira tržište i uspešno odgovara na njih. Zahvaljujući ovome, Milan Blagojević je na vreme prepoznao potrebu za smanjenjem emisije štetnih gasova i svoje proizvode prilagodio najstriktnijim svetskim standardima.

Ova činjenica je kompaniji Milan Blagojević omogućila da danas izvozi u preko 45 zemalja sveta.

Milan Blagojević AD Smederevo
Đure Strugara 20
11300 Smederevo
Srbija
www.mbs.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti