Program koji će olakšati rad sa Vašom poslovnom dokumentacijom

Komentari: 0

Poznata kompanija Paragraf Lex predstavila je novo softversko rešenje koje je pogodno kako za preduzetnike, tako i za velike industrijske kompanije.

Konačno, na tržištu se pojavio program koji će omogućiti pravnim licima da prevaziđu ili u velikoj meri smanje korišćenje papira i ubrzaju pre svega administrativne procese, kako unutar same kuće, tako i između korespodenata.

Projekat pod nazivom Kancelarko, ima za cilj da korisnicima smanji utrošak vremena i novca koji se neminovno generiše pravljenjem papirnih dokumenata i njihovim upravljanjem, odnosno slanjem.

U duhu savremenog poslovanja, Kancelarko omogućava da se klasični način pravljenja papirnih faktura unapredi u potpuno digitalnu formu preko modula e-Fakture, dok se pomoću modula e-Delovodnik u potpunosti digitaliziju procesi vezani za knjige dokumenata kao što su delovodne knjige, knjige internih akata, knjige pošte, ulaznih računa, ugovora itd. 

Brzo i lako, kroz intuitivan interfejs u samo nekoliko klikova možete kreirati, poslati i arhivirati Vaše fakture.

U svakom trenutku možete pristupiti poslovnim dokumentima sa vašeg mobilnog uređaja ili računara, uz maksimalnu bezbednost podataka.

Svi trendovi ukazuju da je proces digitalizacije neminovan, tako da će poslovna dokumentacija, među kojima su i delovodne knjige u klasičnom obliku, sigurno biti prevaziđena u budućnosti. 

I ne samo trendovi - već od 1. jula 2021. godine u komunikaciji sa javnim sektorom biće obavezno korišćenje elektronskih faktura, dok je u privredi rok za taj korak 1. januar 2022. godine. 

Za više informacija o Kancelarku naći ćete na stranici: elektronska kancelarija – upravljanje dokumentima - Kancelarko

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti