Privredna komora Vojvodine pospešuje međuregionalnu saradnju

Komentari: 0

Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i predsednik Privredne komore Val Doaz u Francuskoj Frederik Verne potpisali su danas u Parizu Sporazum o saradnji čime je uspostavljena čvrsta osnova za buduću saradnju.

Obe strane imaju isti cilj, a to je uspostavljanje direktnog kontakta između privrednika.

Cilj Sporazuma je da se razvojem i jačanjem ekonomske saradnje između dve regionalne privredne institucije,uvežu vojvođanski i francuski privrednici.

Potpisnice Sporazuma sprovodiće aktivnosti kojima će podsticati i promovisati trgovinski razvoj i ekonomsku saradnju između svojih članica, a poseban fokus biće na saradnji u oblasti turizma, razvoja infrastrukture, visoke tehnologije i prodajne mreže.
Privredne komore Vojvodine i oblasti Val Doaz uvezivaće privredne subjekte i podsticati komunikaciju između njih organizujući bilateralne susrete.

Privredna komora Vojvodine i Privredna komora Val Doaz razmenjivaće informacije, različite statističke podatke koji će biti dostupni članicama Komora, a sve u cilju podsticanja saradnje između njih.
Sporazumom je obuhvaćena i uzajamna saradnja kada je u pitanju organizovanje različitih privrednih manifestacija, učestvovanje na sajmovima, konferencijama, seminarima. 

 

Izvor: PKV

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti