Prijave kompanija za Samit InterConnect Executive 2022 otvorene do 25. septembra

Komentari: 0
Fotografija od: PKS

Najznačajniji poslovni događaj ove godine u regionu Zapadnog Balkana, dvodnevni samit InterConnect Executive, okupiće neka od velikih imena u poslovnom svetu u hotelu Hilton u Beogradu, 28. i 29. septembra, predstavnike 20 velikih međunarodnih korporacija i oko 200 lidera domaćih i regionalnih kompanija, većinom iz metalske, elektro i drvne industrije, sektora farmacije i medicine, ali i iz sektora finansija, saobraćaja i poljoprivrede.

InterConnect je povezivanje poslovnih ljudi, ali na potpuno drugačijem nivou.

Misija samita jeste da poveže domaću privredu sa globalnim donosiocima odluka koji dele iste interese u poslovanju i suočavaju se sa istim izazovima, tako da se stvaraju novi odnosi i rešenja, isključivo vođeni globalnom privredom, a ne politikom.

Današnje stanje svetske ekonomije, projekcije budućih ekonomskih trendova, rešavanje problema u lancima snabdevanja, digitalizacija poslovanja i nove ideje za prevazilaženje globalne krize samo su neke od tema o kojima će diskutovati vodeći ljudi domaćeg i globalnog biznisa.

B2B sastanci predstavnika poslovne zajednice Zapadnog Balkana i izvršnih direktora velikih kompanija biće izuzetna prilika za internacionalizaciju domaćih firmi, uspostavljanje partnerstava i novih projekata.

Prijave su otvorene do 25. septembra. Registrujte se ovde.

Svoje učešće do sada su potvrdile kompanije iz Srbije i regiona, iz oko 20 različitih privrednih grana, a tokom dva dana, glavni grad Srbije ugostiće top menadžere multinacionalnih kompanija čiji godišnji promet prelazi 50 milijardi evra.

Specijalni gost biće Jean-Marc Gales, jedan of najznačajnijih i uticajnijih izvršnih direktora u automobilskoj industriji..

Govornici na Samitu:

- Dr. Oliver Frille, direktor za nabavke i izvršni direktor, INEOS Automotive, (projektovani promet za 2023. godini iznosi 1,7 milijardi evra).

- Ferdinand Wieland, direktor i viši potpredsednik za nabavke i lance snabdevanja, thyssenkrupp Automotive Technology, Automotive Tier 1 supplier, promet od 5 milijardi evra, odgovorna potrošnja od 1,7 milijardi evra.

- Yasar Hanli, direktor za digitalizaciju, L’Oréal Germany & Austria, luksuzna i roba široke potrošnje, promet od 32 milijarde evra.

- Lukas Leutgöb, rukovodilac za istraživanje i razvoj i sve B2B poslove, Zentis Group, hrana i prerada hrane, promet od 600 miliona evra.

- Daniel Steinberg, direktor za odnose sa Centralnom i Istočnom Evropom, Teradata, digitalna transformacija, promet od 2 milijardi evra.

- Branko Živanović, viši direktor, Celonis, digitalna transformacija, vrednost kompanije od 13 milijardi evra.

- Dragoljub Kelečević, direktor, OECE, NGO, promet od 350 miliona evra.

- Matthias Loidold, direktor, Mercuri Urval (MU), promet od 85 miliona evra.

- Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije (PKS) i predsednik Upravnog odbora Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana.


Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti