PRESSEN HAAS GMBH & PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT

Komentari: 0

Pressen HAAS i PTF su među vodećim distributerima polovnih mašina za oblikovanje i obradu lima. Podržavate industriju kapitalnih dobara u kupovini, prodaji i proceni polovnih mašina.

Portfolio dve multinacionalne kompanije obuhvata preko 100 visokokvalitetnih sistema različitih renomiranih proizvođača.

PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT

Više od 30 godina PTF je jedan od vodećih pružalaca usluga remonta polovnih mašina renomiranih proizvođača kao što su AMADA, BYSTRONIC, TRUMPF i LISSMAC.

Podržavamo naše klijente u uspešnoj i efikasnoj realizaciji njihovih projekata. Bilo da je u pitanju individualna proizvodnja u radionici ili serijska proizvodnja - PTF svojim kupcima nudi individualna kompletna rešenja za njihovu obradu metala i lima.

PRESSEN HAAS

Od 1947. godine, Pressen HAAS se bavi korišćenim mašinama za tehnologiju kalupovanja.

Od mehaničkih i hidrauličnih presa do sistema traka i drugih polovnih mašina i pribora, nudimo vam mašinska rešenja po meri za obradu lima.

HOLISTIČKA USLUGA

Za Pressen HAAS i PTF, trgovina polovnih mašina znači više od samo potpisivanja kupoprodajnog ugovora: Tim koji čine direktori Mario Kosjerina, Holger Keinath i Thomas Geisel (na slici s leva na desno) brine o svemu – od procene mašina do marketinga i od kupovine mašine do obrade plaćanja, demontaže, logistike i (u zavisnosti od zahteva kupca) montaže mašine na novoj lokaciji.

"Servis za HAAS i PTF prese" je zaista vrhunski! Uvek možete prepoznati dobrog prodavca polovnih mašina po odnosu cene i performansi i kompetentnom savetu.

Oba su tačna za HAAS i PTF prese; to je neophodno za uspeh na tržištu.

ODRŽIVE POLOVNE MAŠINE

Polovne mašine nisu dobre samo za budžet, već i za ekološki otisak: Pressen HAAS i PTF prese prodaju nekoliko svake godine.

Stotine polovnih sistema i tako štede hiljade tona CO2 i desetine hiljada kilovat sati električne energije.

Na ovaj način, dve kompanije – zajedno sa svojim kupcima – daju vredan doprinos temi održivosti .

Od 2008. Pressen HAAS i PTF se oslanjaju na digitalne prodajne kanale pored sajmova kako bi pronašli pravog kupca za mašinu, a postojeća baza kupaca se stalno širi.

U cilju generisanja i posluživanja upita širom sveta koji se mogu obraditi , dve kompanije se oslanjaju na međunarodnu mrežu.

Pressen HAAS i PTF su među najuspešnijim prodavcima polovnih mašina za oblikovanje i obradu limova u Nemačkoj.

PRESSEN HAAS GmbH
Kreuzsteig 6
72479 Straßberg, Germany
Tel. +49 (0) 7574 - 59 97 59
Web: www.pressen-haas.de
E-mail: info@pressen-haas.de
PTF Maschinenhandels-gesellschaft mbH
Kreuzsteig 6
72479 Straßberg, Germany
Tel. +49 (0) 7574 - 93 622 83
www.ptf -maschinen.de
E-mail: info@ptf -maschinen.de

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti