Poziv za onlajn sastanke kompanija građevinskog sektora

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Privredna komora Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Ankare, u okviru Evropske mreže preduzetništva (EEN), organizuje 23. i 24. februara onlajn poslovne susrete firmi iz sektora građevinskog materijala i građevinskih mašina „Izgradnja 2021 “.

Na virtuelnim bilateralnim sastancima učestvovaće kompanije Srbije, Turske, Bugarske, Rumunije i Mađarske kako bi uspostavile nove kontakte, poslovna i tehnološka partnerstva.

Poziv za učešće otvoren je za velike kompanije, mala i srednja preduzeća, javne institucije, udruženja, klastere i investitore. Učešće na b2b sastancima je besplatno, registracija je otvorena do 22. februara 2021. godine putem PLATFORME.

Sektor građevinski materijal obuhvata: građevinske hemikalije( malteri za gotove mešavine, HVAC za komercijalne zgrade, građevinski izolacioni materijal), dobavljačie armatura, podne obloge (keramičke pločice, mozaici, drveni podovi), cement, opeku, beton, mermer, prirodno i ukrasno kamenje, električne sisteme i opremu za zgrade, čelične konstrukcije, betonsku oplatu, gips i gips karton, boje i lakove.

Građevinske mašine uključuju: betonske pumpe, miksere za kamione, kipere, mašine za mlazni beton, mašine za savijanje armatura, mašine za sečenje armatura, kombinovane mašine za armaturu, mašine za ispravljanje armatura, kranove, dizalice, drobilice za kamen i sita, mešalice za beton, mašine za betonski finišer, liftovi i pokretne stepenice, rovokopače – utovarivače, mašine za izgradnju puteva, mašine za tuneliranje, proizvođače asfaltnih postrojenja.

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti