Poziv na Konkurs za izradu logotipa za Evropsku energetsku nagradu u Srbiji

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Konkurs za izradu logotipa za Evropsku energetsku nagradu u Srbiji (EEAS) namenjen je studentima sa umetničkih, dizajnerskih i arhitektonskih fakulteta, kao i svim ostale studentima kreativnog duha, kako se navodi na sajtu Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

Pobednik konkursa će biti nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 500 švajcarskih franaka (CHF), a biće izabran do 7. decembra 2020. godine

Svi predlozi se moraju dostaviti do 31. oktobra 2020. godine u formi PDF fajla na mejl COMPETITION@MEEMP-SERBIA.COM, zajedno sa ličnim podacima (ime i prezime, naziv fakulteta/više škole i godina osnovnih/master/doktorskih studija).

Od svih pristiglih predloga biće izabrano od dva do pet najboljih za drugu fazu konkursa najkasnije do 15. novembra 2020. godine.

Svi kandidati koji uđu u uži izbor će imati dve nedelje za izradu konačnih predloga logotipa na osnovu povratnih informacija žirija.

Članove žirija će sačinjavati predstavnici MEEMP-a, Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije, kao i Švajcarskog državnog sekretarijata za ekonomske poslove (SECO).

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti