Pouzdani unutrašnji žljebovi za rezanje i udubljenje

Komentari: 0
Fotografija od: Walter AG

Walter na tržište prvi put šalje monoblok štap sa opcionim izlazom za rashladni fluid u obliku štapića za okretanje unutrašnjeg žljeba G1221-P za precizno hlađenje.

Štap ima dva izlaza za hlađenje. Jedan omogućava izlaz rashladnog sredstva na gornjem žljebu na oštrici - direktno na radijalni kanal i omogućuje precizno hlađenje; drugi otvor na prednjoj strani štapića se može otvoriti i koristiti za ispiranje čipova iz rupe, ili zatvoriti u slučaju proreza, čime se omogućava veći protok rashladne tečnosti nasuprot noža.

Štap se montira kao O-prstenasti pečat, kako bi se sprečio gubitak pritiska rashladne tečnosti naspram noža bez propuštanja. To je velika prednost, pogotovo na mašinama gde je pritisak rashladne tečnosti nizak. 

Štap za glodanje rezova ima za cilj jačanje i proizvodnju unutrašnjih žljebova.

Uz novu geometriju oblika strugotine UF8, osigurava optimalne rezultate. Dodatna prednost je u tome što se štap može koristiti u normalnom položaju, kao u situaciji u kojoj je potrebno da se buši naviše.

Štap za glodanje žljebova Walter Cut G1221-P širine 2 bita, 3 i 4 mm je pogodan za unutrašnje žljebove Dmin = 16 mm i dubinu reza 10 mm za sve ISO grupe materijala.

Zbog visokog nivoa procesa pouzdanosti i produktivnosti, izuzetnog kvaliteta površine i dugog radnog veka, potvrđuje se kao prvi izbor za unutrašnje glodanje žljeba i udubljenja.

Walter AG je kompanija iz Tübingen-a, koja je osnovana 1919. godine od strane Richarda Waltera, a danas je jedna od vodećih međunarodnih kompanija koje se bave obradom metala. Oko 3 600 zaposlenih u celom svetu razvija, proizvodi i prodaje pionirska rešenja mašinske obrade za glodanje, bušenje i pritiskanje. Mnoge filijale i prodajni partneri mogu videti kako su dostupna rešenja u obliku proizvoda i usluga u celom procesnom lancu, kupcima u više od 80 zemalja širom sveta.

Posetite web stranicu kompanije Walter

Kontakt podaci za kupce:
Walter Austria Ges.m.b.H.
Podružnica trgovina; Ulica heroja Nandeta 33; 2000 Maribor
service.si@walter-tools.com
www.walter-tools.com

Predstavništvo:

Garant WIS d.o.o.
Dimitrija Tucovića 3/5
11420 Smederevska Palanka
E-mail: office@garantwis.co.rs
Web: www.garantwis.co.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti