Podrška tokom životnog veka proizvoda

Komentari: 0

Pomoć u ispunjavanju proizvodnih zahteva

Za razliku od uobičajenog asortimana usluga i usluga podrške, FANUC je svestan da se zahtevi kupaca razlikuju, pa FANUC servis i podrška moraju biti prilagođeni vama i vašim potrebama.

Bez obzira da li želite da povećate proizvodnju ili produžite životni vek mašine, servisne i pomoćne usluge FANUC-a usmerene su prevashodno na vas i vaš određeni proizvodni plan.

Da bismo postigli ono što ste obećali i iskoristili najbolje za svoje mašine, nudimo sveobuhvatan asortiman redovnih, preventivnih i reaktivnih rešenja za održavanje, izuzetno sveobuhvatan katalog rezervnih delova i sveobuhvatnu listu standardnih i prilagođenih programa obuke.

Brze mehaničke popravke na koje se možete osloniti 

Popravljamo skoro svaki FANUC proizvod u FANUC evropskom servisnom centru, a imamo i širok spektar rezervnih delova na skladištu, jer je centar posvećen što bržem podizanju i radu vaših mašina.

Centar pruža centralizovanu EOM uslugu i nalazi se u Luksemburgu, što je strateška lokacija koja smanjuje vreme isporuke proizvoda širom Evrope.

Da bismo garantovali brzu izvedbu i popravke u roku od 24 sata, na raspolaganju imamo kompletnu zalihu rezervnih delova i najsavremeniju opremu za testiranje.

Obratite se lokalnoj servisnoj kancelariji FANUC-a, radi narudžbina za popravke i, shodno tome, kako biste osigurali minimalni zastoj.

Produžite životni vek vaše mašine

Mašine FANUC poznate su po pouzdanosti i dugoj životnoj dobi. Da bi svoj posao obavili što brže, servisni centar nudi kompletne popravke, nadograđene popravkom neviđenih delova, uključujući delove starije od 30 godina.

Mnogi rezervni delovi su dostupni u obliku zamene, a ostale usluge uključuju kompletne inspekcije, kompletne preglede i nadogradnje, pregledavanje i ažuriranje softvera, pranje i bojenje i preventivne inspekcije - svi postupci su u skladu sa ISO standardima i nudi se 12-mesečna garancija.

Global Service Netvork 

Kad god vam zatrebamo, možete kontaktirati našu sveobuhvatnu mrežu FANUC-a radi pružanja prodaje, podrške i korisničkih usluga širom sveta.

Tako da uvek postoji lokalno osoblje koje je na raspolaganju da razgovara sa vama na vašem jeziku.

FANUC AUTOMATION d.o.o.
Vladimira Popovića 38-40,
11070 Novi Beograd, Srbija
info@fanuc.si
www.fanuc.eu





 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti