PLASMAC - IDEALAN PARTNER ZA PRERAĐIVAČE PLASTIKЕ

Komentari: 0

“Plasmac“ je idealan partner za prerađivače plastike kojima je potrebna inovativna tehnologija kako bi stekli konkurentsku prednost. “Plasmac“ obezbeđuje pouzdane sisteme za reciklažu plastike i transportne sisteme, uparene sa brzom uslugom i podrškom. 

Sa našim proizvodnim pogonom sa sedištem u Italiji, “Plasmac“ koristi predstavništva širom Evrope, Severne i Latino Amerike, Azije i Bliskog Istoka, kako bi što brže pružio podršku i usluge. 

Tokom godina, “Plasmac“ je bio aktivan na međunarodnom nivou, sa kupcima iz svih delova sveta. Tokom 2014. godine pojavilo se interesovanje kompanije “Syncro Group“, čije su se aktivnosti uglavnom usresređivale na pomoćne uređaje i automatizaciju za nove i postojeće linije za ekstruziju.

Izvršni direktor “Syncro Group“, Gabriela Cacia, prva je primetila ogroman potencijal u reciklaži, i odlučila da uđe u posao sa kompanijom “Plasmac“. Ona je na “Plasmac“ gledala kao na kompaniju u koju treba ulagati. Do tog trenutka, “Plasmac“ je imao dobru postojeću bazu kupaca širom sveta, ali i relativno spor rast.

Uz pomoć “Syncro Group“ dobili su priliku do povećaju svoj asortiman ali i da, kroz prodajnu mrežu, nadograde postojeću bazu kupaca. 

Tokom 2014. godine “Syncro Group“ je kupio 51% udela u kompaniji “Plasmac“, da bi tokom 2017. godine preuzeo kompletno vlasništvo.

U junu 2018. godine kompanija je preseljena u Busto Arsizio (Italija), a tokom januara 2019. godine osnovana je nova kompanije “Plasmac Srl“. Ova organizaciona dešavanja imala su veliki uticaj na razvoj kompanije“Plasmac“. U 2019. godini prodaja je udvostručena, a za 2020. godinu se takođe može reći da je zabeležen značajan rast. 

Kompanije “Plasmac“ trenutno isporučuje dve vrste mašina. Prva je “Alpha“, dizajnirana za direktnu ekstruziju, gde se materijal (filmovi, delovi za brizganje i drugi materijali) dovodi direktno na vijak bez prethodnog smanjenja veličine. Drugi tip mašine je “Omega“, ekstruder sa integrisanom drobilicom.

Ova vrsta ekstrudera može reciklirati gotovo sve: primarni materijal, velike komade, materijal u balama, kese u rasutom stanju ili bilo koji drugi otpad većih dimenzija.

Uspeh u prodaju ekstrudera “Alfa“ i “Omega“ i rast poslovanja, doveli su do razvoja trećeg modela nazvanog – “Epsilon“.

“Epsilon“ će biti kombinacija prva dva ekstrudera, ali sa mnogo manjim otiskom, za upotrebu na linijama za brzu ekstruziju.
 

Top Teh d.o.o.
Reber 10
1291 Škofljica,
Slovenija
Top Teh machinery d.o.o:
Ibarski put 112, Velereč
32 300 Gornji Milanovac
tel: + 381 32 515 05 90
prodajattm@topteh.si
www.topteh.eu

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti