PKS organizuje susrete privrednika u okviru onlajn sajma MATCH AND FURNISH 2020

Komentari: 0
Fotografija od: PKS

Privredna komora Srbije u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine organizuje 21. i 22. oktobra, u vreme virtuelnog sajma Match and Furnish 2020, onlajn „biznis tu biznis“ (B2B) sastanke privrednika.

Susreti se organizuju u okviru Evropske mreže preduzetništva (EEN), učešće na sastancima je besplatno, registracija je obavezna i otvorena do 20. oktobra.

Sastanci se zakazuju preko platforme: https://match-furnish-2020.b2match.io/signup

Za sve koji traže nove poslovne partnere, kupce ili dobavljače iz Bosne i Hercegovine i regiona Zapadnog Balkana u sektoru drvne industrije, onlajn susreti u okviru virtuelnog sajma Match and Furnish 2020 prava su prilika da prošire poslovnu mrežu.

Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku svim učesnicima da, na unapred zakazanim bilateralnim sastancima, prošire mrežu kontakata i unaprede svoje poslovanje.

Poziv je otvoren za uvoznike, distributere, veletrgovce, agente, trgovce na malo, korisnike franšize, ekskluzivne prodavnice, lance prodavnica, E-trgovinu, internet prodavnice, arhitekte i dizajnere enterijera, hotele, odmarališta, restorane, proizvođače finalnih proizvoda, dobavljače komponenata.

Više o samom događaju na: https://match-furnish-2020.b2m... Službeni jezik je engleski.

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti