PIT Adria Summit 2023: Mesto susreta proizvodnje i industrije na kojem morate biti! - 7. i 8. decembar 2023. u Beogradu

Komentari: 1

Agencija za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing u saradnji sa Targer E&C, Kala Consulting, AC Serbia i PIT Conferences sa zadovoljstvom najavljuje događaj PIT Adria Summit 2023: “Mesto susreta proizvodnje i industrije na kojem morate biti!” koji će se održati 7. i 8. decembra 2023. u Beogradu.

PIT Adria Summit 2023 jedinstven je regionalni događaj koji će okupiti predstavnike Proizvodnje, Industrije i Tehnologije, akademske zajednice i medija, zainteresovane profesionalce i entuzijaste s prvenstvenim ciljem da, najavi ujedinjavanje, umrežavanje i zajedništvo, inicira rast ovih sektora u zemljama Adria regije.

“Reč je o događaju koji nastavlja odličnu poslovnu tradiciju iz prethodnih godina, a predstavlja početak kvalitativne transformacije industrije, proizvodnje i njima pripadajućih procesa. Tokom rada ovog summita ponudićemo analizu stanja, mnoštvo prilika da obogatimo znanja i iskustva, zajednička rešenja i zaključke kao i da proširimo mogućnosti za sve učesnike”, važna je poruka organizatora.

Misija rada summita jasna je i nedvosmislena: unapređenje i menjanje statusa proizvodnje, industrije i tehnologije na načine koji ih reflektuju sa dostojanstvom i uvažavanjem velikog ekonomskog potencijala i značaja. Profesionalizam u poslovanju, stručne reference, kontinuitet saradnje, dugoročnost poslovanja i održivost, sasvim su sigurni garanti uspeha ovog događaja.

Digitalizacija i automatizacija, veštačka inteligencija i njena primena u industriji, lanci snabdijevanja i Lean koncept, inovativnost i poduzetništvo teme su neraskidivo vezane za okruženja industrije i proizvodnje te nezaobilazne na putu ka društu uspeha, znanja i kompetentnosti.

Pored ovoga, biće govora i o problemima s kojima se suočava Adria regija, negativnim demografskim trendovima, pre svega odlasku mladih i stručnih kao i nedovoljnom oslanjanju na domaću inteligenciju i kompetencije na širem regionalnom planu.

Dati impuls za rast kompanijama, obučavati, informisati i sinhronizirati procese i delovanje sasvim sigurno će menjati negativnu sliku proizvodnje, industrije i tehnologije i doprineti kompetentnim i konkuretnim društvima.

Možete se prijaviti putem linka PIT ADRIA SUMMIT 2023 – Konferencija -Targer.ba – Konferencija | Targer Engineering & Consulting , a za dodatne informacije pišite na pit.adriasummit@gmail.com

1 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar
Zoran
06.11.2023 10:59
Bio sam na PIT Adria 2022, i naravno da ću biti ponovo. Iako idem na dosta konferencija postoji ozbiljna razlika, pošto sam ovde sreo najviše ljudi koji pričaju o studijama slučajeva na kojima su stvarno učestvovali, a ne o onome o čemu su pročitali na googlu. Topla preporuka svima. Odgovori

Ostavi komentar

Klijenti