Pilot obuka Upravanje CNC mašinama u okviru projekta allCUTE

Komentari: 0
Fotografija od: PKS

U okviru ERASMUS+ projekta allCUTE, dvodnevna obuka Upravljanje CNC mašinama, koju je PKS RPK Niš organizovala u saradnji sa Univerzitetom i Mašinskim fakultetom u Nišu.

Pripremljena obuka je dvodnevna, i organizovana u hibridnom obliku: prvog dana, u sredu 22. juna 2022. godine, radilo se sa predavačima u Velikoj sali RPK Niš sa početkom u 10:00 časova, dok je u četvrtak, 23. juna 2022, drugi deo obuke u potpunosti realizovan „on-line“, preko odgovarajuće platforme.

Obuka je organizovana bez kotizacije za članice PKS RPK Niš, na srpskom jeziku. Detaljniji sadržaj kursa poslat je zainteresovanim polaznicima. Obuka je prvenstveno namenjena tehničarima, ali naravno da možete poslati i inženjere.

Možete prijaviti više osoba za ovu obuku.

Ova i još 13 obuka koje će uskoro biti dostupne su pripremljene u okviru ERASMUS+ projekta allCUTE, koji kofinansiraju EU i partneri na projektu iz 4 zemlje.

Pored Univerziteta u Nišu - Mašinskog fakulteta Niš i RPK Niš iz Srbije, partneri na projektu su univerziteti i komore iz Bugarske, Grčke i Poljske.

Projekat ima za cilj razvoj Zajednice aktivnog učenja za visokokvalifikovane tehničare i inženjere u sektoru mašinogradnje i mehatornike.

Pripremljene kurseve iz brojnih oblasti inženjerskih nauka možete pogledati na internet lokaciji https://alc.allcute.eu/ (da bi dobili pristup sadržaju, morate prvo da izvršite registraciju, koja je takođe besplatna). 

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti