Payoneer peti put zaredom dodeljuje nagrade za preduzetništvo

Komentari: 0

Sa ciljem da osnaži preduzetnike i kompanije da idu korak dalje, Payoneer, platforma za digitalno plaćanje koja biznisima širom sveta pomaže da se razvijaju, dodeliće pojedincima i kompanijama The Payoneer Entrepreneurship Awards, nagrade za preduzetništvo za 2020. godinu.

Pravo učešća imaju i preduzetnici i kompanije iz Srbije koji posluju na međunarodnom tržištu, strateški razmišljaju, iskazuju snažan, preduzetnički duh i inovativni pristup ka biznisu koji dalje vode njegovom daljem rastu i spremni su da podele svoju priču. Svi zainteresovani svoju prijavu mogu da podnesu putem putem linka do 31. decembra 2020. godine. 

„Želeli smo da odamo priznanje pojedincima i kompanijama koji se ne boje izazova, koje na globalnom nivou postavljaju nove standarde i svakoga dana pomeraju granice. Nagrade smo ustanovili sa ciljem da istaknemo i nagradimo biznise koji menjaju svet, koji istražuju i koji se na svom putu do uspeha transformišu i proširuju, ali i da podstaknemo i ohrabrimo druge da krenu tim putem“ – izjavio je Alexander Blitshtein, Senior Marketing Manager u kompaniji Payoneer.

Priznanja, koja su ustanovljena pre pet godina, i ovaj put biće dodeljena u pet kategorija – za domen e-trgovine eCommerce Business of the Year, Disruptor of the Year za iskazanu kreativnost i smelost u biznisu, Freelance Business of the Year, Socially Responsible Business of the Year za kompaniju ili preduzetnika koji je dao doprinos u razvijanju zajednice i iskazao posvećenost u cilju stvaranja promena na bolje, i glavna nagrada Entrepreneur of the Year, za preduzetnika godine. 

Imena pobednika biće objavljena na sajtu i blogu Payoneer-a, a svečana dodela priznanja biće upriličena na virtuelnom Payoneer Forumu početkom sledeće godine, pred stotinama kolega preduzetnika širom sveta.

O Payoneeru 

Misija Payoneera je da osnaži firme da idu korak dalje – preko granica, ograničenja i očekivanja.

U današnjem digitalnom svetu, Payoneer daje mogućnost preduzetnicima i kompanijama da, bez obzira gde se nalaze, zahvaljujući novim ekonomskim mogućnostima, obavljaju transakcije na globalnom nivou podjenako jednostavno kao i na lokalnom.

Payoneerova digitalna platforma pojednostavljuje globalnu trgovinu za milione malih preduzeća, prodavnica i kompanija iz 400 zemalja i teritorija.

Zahvaljujući snažnoj tehnologiji, usklađenosti, poslovanju i bankarskoj infrastrukturi, Payoneer vrši čitav niz usluga među kojima su prekogranična plaćanja, obrtni kapital, poreska rešenja, trgovinske usluge i upravljanje rizikom.

Podsticanjem rasta klijenata od preduzetnika u usponu na tržištima u razvoju do vodećih svetskih digitalnih brendova kao što su Airbnb, Amazon, Google i Upwork, Payoneer čini globalnu trgovinu lakom i bezbednom.

Osnovan 2005. godine, Payoneer je profitabilan i ima lokalne timove širom sveta.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti