Odabirom adekvatnih maziva do unapređenja proizvodnih procesa!

Komentari: 0

Pod sloganom TOGETHER ANYTHING IS POSSIBLE u saradnij sa Privrednom komorom Srbije, Orbico i Triton oil su drugi put ove godine organizovali Shell konferenciju sa ciljem podizanja svesti o tome koliko pravilan izbor maziva može unaprediti poslovanje u svim granama industrije.

"Nakon što smo početkom godine okupili Shell eksperte koji su na Shell tehnološkom forumu u Aranđelovcu svim prisutnim gostima predstavili inovacije iz sveta maziva, kao i rezultate dobijene nakon različitih eksploatacionih ispitivanja širom sveta, evo nas ponovo zajedno, ovaj put uz specijalne goste – predstavnike domaćih kompanija koje su unapredile svoje poslovanje korišćenjem Shell maziva", izjavila je Sanja Krstić, marketing menadžer Orbico za Shell maziva.

"Današnja konferencija imala je za cilj da pokaže vezu između teorijskih činjenica i praktičnih iskustava u primeni industrijskih maziva. Veoma sam zadovoljan što je skupu prisustvovao veliki broj stručnjaka iz različitih grana industrije, a posebno želim da se zahvalim kolegama iz firmi Energo Pet, Pollino plast, Rudnik Kovin i Graditelj NS koji su sa nama podelili svoja iskustva u primeni Shell ulja", rekao je nakon konferencije Zoran Milovanović, direktor firme Triton oil.

U radu konferencije učestvovali su predstavnici Privredne komore Srbije, a Ljubinko Savić, sekretar udruženja za energetiku i energetsko rudarstvo PKS izneo je aktuelne podatke u vezi sa izradom novog Pravilnika o tehničkim zahtevima za maziva i naglasio neophodnost kontrole kvaliteta ulja koja se stavljaju u promet na tržištu Srbije.

Shell 10 godina najveći dobavljač maziva na svetu

Već 10 godina zaredom Shell je najveći dobavljač maziva na svetu sa ukupnim učešćem od 11,6% na globalnom nivou. U poslednje dve godine Shell je doživeo veliku ekspanziju u Srbiji zahvaljujući podizanju svesti korisnika o uticaju primene kvalitetnih maziva na njihovo poslovanje.

"Inovacije i razvoj su sastavni deo svakog Shell proizvoda. I u narednom periodu nastavićemo sa kontinuiranim tehničkim obukama za koje postoji veliko interesovanje u stručnim krugovima, jer je to jedini način da se korisnicima približe nove tehnologije i objasni značaj pravilnog podmazivanja u industrijskim aplikacijama", naglasila je Sanja Krstić.

*) po istraživanju agencije Kline & Company

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti