OBO - Profesionalcima od profesionalaca

Komentari: 0

Efikasnost u radu sa OBO proizvodima se ogleda u lakom i brzom povezivanju savremenih električnih instalacija. Svoje proizvode stalno razvijamo, a rešenja uvek prilagođavamo najnovijim zahtevima na polju električnih instalacija. Bilo da ste projektant, izvođač ili arhitekta - možete koristiti OBO rešenja za povezivanje objekata i sistema, savršeno prema vašim specifičnim zahtevima.

OBO je zaštitni znak partnerstva između proizvođača, projektanata i izvođača. Svojim obimnim programima obuke i seminara, OBO podržava projektante stručnim znanjem iz prve ruke. Pored teoretskih osnova, uključena je i praktična primena znanja. Konkretni primeri primene i izračunavanja zaokružuju ovu ponudu znanja.

Pod motom "OBO. Gradimo veze" OBO je vodeći proizvođač na tržištu za:

VBS. Sistemi za spajanje i pričvršćivanje

(razvodne kutije, kablovske uvodnice, sistemi stezaljki sa prirubnicama, stezaljke i sistemi šina, sistemi za pričvršćivanje kablova i cevi, šrafovska i tiplovska roba)

TBS. Sistemi za zaštitu od atmosferskih i sklopnih prenapona

(sistemi uzemljenja, sistemi za izjednačavanje potencijala, sistemi za zaštitu od atmosferskih pražnjenja - gromobranija, sistemi zaštite od
prenapona)

KTS. Sistemi nosača kablova

(montažni sistemi, sistemi nosača kablova (regali), sistemi mrežastih nosača kablova, sistemi lestvičastih kablovskih držača, sistemi lestvi za usponske vodove, sistemi za nošenje svetiljki, modularni (Baukasten) sistemi, VA – (nerđajući) elementi za gradnju)

BSS. Vatrootporni sistemi

(Klase zaštite kod protivpožarnih prodora su S30, S60, S90 i S120, sistemi nosača kablova za održanje funkcionalnosti su ispitani po strogim zahtevima DIN 4102, i poseduju sve sertifikate za klase održavanja E30, E60 i E90)

LFS. Sistemi za vođenje kablova

(sistemi kablovskih kanala, sistemi kanala za ožičenje, sistemi instalacionih stubova, sistemi parapetnih kanala)

UFS. Sistemi podnog razvoda

(sistemi za ugradnju u betonsku košuljicu, sistemi za ugradnju u ravni sa betonskom košuljicom, sistemi za ošupljene i duple podove, podne kutije, prateći pribor)

EGS. Sistemi ugradnih elektro-elemenata

(utičnice, prekidači, tasteri, za jaku i slabu struju)

OBO nudi praktična i lako izvodljiva rešenja za instalatere kao i za najveće projekte u izgradnji industrijskih i drugih sistema, a kvalitet OBO proizvoda potvrđen je brojnim znakovima kvaliteta i atestima od strane GS i VDE, sve do UL odobrenja. Kvalitet na koji se možete osloniti, atestiran je prema DIN EN ISO 9001.

OBO BETTERMANN d.o.o.
22300 Stara Pazova,
Evropska 2, Srbija
Tel: +381 (0) 22 21 50 346
E-mail: info@obo.rs
www.obo-bett ermann.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti