OBO industrijski nosači kablova

Komentari: 0

"Da li su stvarne inovacije i dalje moguće u oblasti sistema kablovskih nosača?" Kada je OBO razvojni tim postavio sebi ovo pitanje po prvi put, niko nije pomislio da će moći da odgovore sa "Da".

Međutim, OBO je pružio dokaz da je i dalje moguće sa jedinstvenim patentiranim metodom proizvodnje DUO-Plus.

To znači ne samo da sistemi kablovskih nosača srednjeg i velikog opterećenja imaju visoku nosivost i lakše se montiraju, već i da su ekološki prihvatljivi.

Veliki preseci kablova i količine kablova, velika opterećenja i velika rastojanja između oslonaca zahtevaju sisteme kablovskih nosača koji mogu izdržati opterećenja.

Naš jedinstveni portfolio proizvoda obuhvata perforirane i neperforirane kablovske nosače, lestvičaste horizontalne i vertikalne kablovske nosače i sisteme za velike raspone, sve u industrijskom kvalitetu. Različite površine i materijali omogućavaju precizno usklađivanje sa odgovarajućom primenom.

Koja tehnologija se može koristiti za postavljanje trajnih, sigurnih veza što je moguće efikasnije? OBO može da odgovori svojim sveobuhvatnim opsegom Magic.

Zahvaljujući pametnoj, praktično testiranoj tehnologiji povezivanja, sve ključne komponente sistema, kao što su podužni i fazonski elementi, mogu se lako ugraditi.

Paleta naših nosača kablova je impresivna. Pored univerzalne RKS-Magic® nosača kablova sa klasičnom osnovnom strukturom, nosači tipa SKS-Magic®, MKS-Magic® i IKS-Magic® podrazumevaju da u proizvodnom asortimanu postoje potpuno novi sistemi.

Nova, patentirana metoda proizvodnje stvorila je nosače sa prethodno nepostignutim svojstvima. Svi sistemi su dostupni u kvalitetu FS, FT i VA (hladno cinkovano, toplo cinkovano, nerđajuće).

Sistemi i mašine moraju biti snabdeveni električnom energijom i podacima u stacionarnom ili fleksibilnom obliku. Sa OBO sistemima, možete ostvariti sve vrste napajanja, od sistema po kojima se hoda preko sistema stubova za napajanje motora do sistema za nošenje svetiljki.

OBO nudi praktična i lako izvodljiva rešenja za instalatere kao i za najveće projekte u izgradnji industrijskih i drugih sistema, kao što je fabrika Boysen u Subotici, koja se vidi na fotografiji.

Kvalitet OBO proizvoda potvrđen je brojnim znakovima kvaliteta i atestima od strane GS i VDE, sve do UL odobrenja. Kvalitet na koji se možete osloniti, atestiran je prema DIN EN ISO 9001.

OBO BETTERMANN d.o.o.
22300 Stara Pazova,
Evropska 2, Srbija
Tel: +381 (0) 22 21 50 346
E-mail: info@obo.rs
www.obo-bettermann.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti