Obezbedite popust na sajamske ulaznice za vodeći evropski sajam digitalizacije CEBIT 2018

Komentari: 0

Časopis Industrija Vam obezbeđuje popust na sajamske ulaznice za vodeći evropski sajam digitalizacije CEBIT 2018 koji će se u novom terminu održati od 11. do 15. juna u Hanoveru. 

Kako biste obezbedili popust od 50 posto potrebno je da pri kupovini ulaznice u Ticket Shop-u na adresi: https://www.messe-ticket.de/DMAG/CEBIT2018/Shop?culture=en/ unesete kod: N4uEf37jaf

Za pitanja možete se obratiti zvaničnom zastupniku sajma CEBIT, firmi ProExpo iz Beograda (tel: 011/2659-210 / email: info@proexpo.co.rs).

Cena ulaznice uz popust je 50,00 € do 27. maja a od 28. maja će biti 100,00 € (na sajmu će cena ulaznice biti 200,00 €).

CEBIT 2018 pokriće sve aspekte digitalne tehnologije i implikacije koje digitalizacija ima na poslovni i društveni život. Dronovi, veštačka inteligencija, virtuelna realnost, Internet of Things (IoT), IT bezbednost, humanoidni roboti i još mnogo aktuelnih tema biće u fokusu ovog festivala digitalne industrije.

Sajam će činiti 4 celine: deo za B2B predstavljanje, povezivanje kompanija i generisanje lead-ova koji nosi ime d!conomy i predstavlja centralni deo CEBIT-a.

Startapi i kompanije koje nude inovativna rešenja i disruptivne poslovne modele predstaviće se u 3 hale u oblasti d!tec, platforma za razmenu znanja kroz forume, konferencije i predavanja nosi ime d!talk, a veliku novinu predstavlja d!campus koji će činiti festivalski deo CEBIT-a i dešavaće se na otvorenom, sa binama za nastupe bendova i DJ-eva, kioscima sa raznovrsnom hranom, uličnim umetnicima, multimedijalnim sadržajima...

Prvi dan sajma je rezervisan za medije i političke delegacije tako da za izlagače i posetioce

CEBIT traje od 12. do 15. juna (utorak-petak). Više o sajmu CEBIT 2018 možete saznati na zvaničnom sajtu: www.cebit.de/en/

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti