Novi tehnički edukativni vebinari kod INEE SR na temu opreme za automatizaciju i Intesis pretvarača za automatizaciju u zgradarstvu

Komentari: 0
Fotografija od: Inea

Kod INEE SR u narednim nedeljama organizujemo nove tehnički orijentisane vebinare.

Na svoj račun doći ćete svi koji se bavite automatizacijom u proizvodnim okruženjima (strojograditelji, sistem integratori, vođe proizvodnih procesa,...) i oni koji se bavite pametnim instalacijama u zgradarstvu.

Biće korisno, a ukoliko neko pokaže veći interes posle vebinara, za njega možemo uraditi i individualne obuke.

Raspored vebinara:

• Frekventni regulatori Mitsubishi Electric (sreda, 14.4. u 14:00) - upoznaćete puštanje u rad, parametriranje/programiranje i funkcije frekventnih regulatora Mitsubishi Electric. Kliknite za program vebinara.

• INTESIS komunikacioni pretvarači za pametne instalacije (četvrtak, 15.4. u 10:30) - upoznaćete glavne funkcije pretvarača, alat MAPS za konfiguraciju komunikacionih puteva, mogućnosti za pametne instalacije kao i za AC uređaje, pričaćemo i o rešenjima za KNX protokol. Kliknite za program vebinara.

• Osnove programiranja i dobre tehnike programiranja PLC kontrolera (utorak, 20.4.) - Upoznaćete osnovno programiranje, GX Works3 alat za programiranje Mitsubishi PLC-ova, kao i neke "Tips-and-Tricks". Kliknite za program vebinara.

• Osnove servo pogona (četvrtak, 6.5.2021) - vebinar je namenjen upoznavanju funkcija i rada servo pogona, upoznavanju programiranja u MR Configurator2 softveru i spajanju servo komponenti. Kliknite za program vebinara.

• Poređenje kolaborativnih robota i industrijskih robota - šta se zapravo isplati? (utorak, 11.5.2021) - za sve "Robotic" inženjere, za sve koji to želite postati i za sve one koji razmišljate o robotizaciji proizvodnih okruženja. Kliknite za program vebinara.

Prijave su moguće do jedan dan pre pojedinačnog vebinara na mail info@inea.rs.

Nakon prijave šaljemo vam link za pristup do vebinara.

Ljubazno pozvani!

Ko bi želeo da nauči programirati kolaborativnog robota MELFA Assista RV-5AS?

Jednostavno, brzo i intuitivno je.

Na tutorialima ispod možete videti kako se kreira novi projekt, kako se napravi prvi program, kako koristiti programske blokove i kako integrisati Vision sistem na kolaborativnog robota MELFA Assistu.

Ako bi želeli uživo upoznati softverski alat RT VisualBox, napišite nam mail na info@inea.rs i poslaćemo vam demo RT VisualBox softver.

Više o MELFA Assista robotu možete naći na ovom linku.

Za više informacija o opremi Mitsubishi Electric stojimo na raspolaganju.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti