Novi multifunkcionalni relej Eaton EasyE4 – može da se integriše u IIoT

Komentari: 0

Proizvođač električnih komponenti Eaton predstavio je svoj novi multifukcionalni relej pod nazivom EasyE4. Model dolazi sa do jedanaest modula za proširivanje i 188 ulaza/izlaza, a može da se integriše u arhitekture IIoT sistema.

EasyE4 ima jednostavan, učinkovit i fleksibilan upravljački sistem prilagođen za primene u industrijskim okruženjima i zgradama. Pored toga je i značajno kompaktniji od modela easy500, easy700 i easy800 koje zamenjuje.

Novi proizvod ima do jedanaest modula za proširivanje i do 188 ulaza/izlaza. Ako se upotrebljava u kombinaciji sa drugim proizvodima Eaton, može da se integriše u arhitekture IIoT sistema (industrijski internet stvari) putem integrisanog Ethernet interfejsa.

- Među prednosti modela EasyE4 ubraja se njegovo izuzetno brzo vreme odziva od tek nešto više od dve milisekunde. Omogućava i jednostavno programiranje sa četiri programska jezika. Tekst, grafički elementi i boje pozadine takođe mogu da se zasebno prilagođavaju, što kompanijama omogućava da implementiraju vlastiti dizajn, kaže Mattias Johansson, menadžer za proizvode u kompaniji Eaton.

Zahvaljujući integrisanom veb serveru, podacima koji se nalaze na releju EasyE4 može da se pristupi putem, na primer, pametnog telefona, računara ili tableta.

Više informacija o releju EasyE4 možete da pronađete OVDE.

Ukoliko želite da saznate nešto više o Eaton-u posetite www.eaton.eu ili www.eaton.rs za sve najnovije vesti pratite nas na Twitter-u (@ETN_EMEA) ili preko naše LinkidIn (Eaton) stranice. 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti