NOVI MENADŽMENT MIKRO KONTROLA ZA NOVE POSLOVNE POBEDE

Komentari: 0

MIKRO KONTROL nakon četvrt veka uspešnog poslovanja u oblasti industrijske automatizacije, novu eru poslovanja započinje sa novim menadžmentom na čelu sa generalnim direktorom Draganom Vranićem, komercijalnim direktorom Zoranom Jankovićem i finansijskim direktorom Draganom Boberom.

Pored novog menadžmenta, MIKRO KONTROL tim bogatiji je i za sedam novih mladih, talentovanih i ambicioznih stručnjaka u svojim oblastima.

Dragan Vranić diplomirani inženjer elektrotehnike jedan je od osnivača MIKRO KONTROL DOO, a funkciju generalnog direktora preuzeo je u junu prošle godine.

Svoje veliko iskustvo sticao je radeći na vodećim domaćim i internacionalnim projektima, kao što su: Revitalizacija i zamena elektro opreme na 20 mašina koje su u sklopu Rudnika i Termoelektrana Gacko; Uređaj za automatsko markiranje naftnih derivata za SGS Beograd; Revitalizacija upravljanja svih linija na drobilani RB „Kolubara” doo; Nadzorno-upravljački sistem linije za galvanizaciju u Fabrici armatura „Istra“ Kula i drugi.

Novi komercijalni direktor, Zoran Janković, završio je Ekonomski fakultet, a bogato profesionalno iskustvo i odlične rezultate sticao je u kompanijama AD Vino Župa, PK Zlatibor, Cermat doo, Focus Fin Trade, Delta DMD, AD Imlek. U MIKRO KONTROL donosi značajno iskustvo u kreiranju i implementaciji prodajnih ciljeva, kao i u oblasti upravljanja nabavkom i marketingom. A kao neke od glavnih ciljeva na novoj poziciji istakao je kontinuirani rast poslovanja MIKRO KONTROLA u svim segmentima, uz redovno praćenje svetskih trendova i inovacija, i nastavak visoko kvalitetne i pouzdane sradanje sa našim poslovnim partnerima.

Takođe u fokusu će biti razvoj i unapređenje zaposlenih u svim sektorima, jer uspešan tim ljudi je naša najveća vrednost.

Dragana Bobera, diplomirani ekonomista sa više od 20 godina iskustva na poslovima rukovođenja iz oblasti finansija, računovodstva i kontrolinga, je novi finansijski direktor u MIKRO KONTROLU. Veliko radno iskustvo sticala je u kompanijama NIS Jugopetrol, Petrobart, AMADE doo i CFO Support doo, a svojim umećem i stručnošću nastojaće da doprinese postizanju boljih poslovnih rezultata MIKRO KONTROLA.

MIKRO KONTROL je osnovan u Beogradu 1996. godine. Tokom višedecenijskog rada u oblasti industrijske automatizacije uspešno je realizovano više od 750 projekata, koji pokrivaju širok spektar softverskih i hardverskih rešenja primenjenih u različitim industrijama. MIKRO KONTROL broji oko 50 zaposlenih, od toga je 30 elektro inženjera sposobnih za realizaciju najzahtevnijih zadataka. 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti