Novi koncept platforme – DB Schenker povezuje Evropske poslovne centre

Komentari: 0

DB Schenker međusobno povezuje sve evropske poslovne centre sa svakodnevnim konekcijama. Omogućena je brza distribucija robe i veća proizvodna fleksibilnost u evropskim kompanijama.

Tranzitno vreme od Budimpešte do svih evropskih destinacija – možete pogledati na sledećoj slici.

Nova DB Schenker mreža, koja povezuje 430 postojećih DB kancelarija u 38 evropskih zemalja sa novim logističkim sistemom, dizajnirana je kako bi mogla da primi sve veću potražnju za slanjem međunarodnih pošiljaka.

Kao rezultat novog koncepta međunarodnog drumskog transporta, tranzitno vreme između glavnih Evropskih poslovnih centara biće značajno smanjeno. U nekim slučajevima, tranzitno vreme može biti 24 h.

Prednosti koncepta nove platforme: 

- Najveća evropska mreža

- Dnevni polasci sa više od 430 terminala

- Jedan logistički partner od početka do kraja transporta

- 24-48 h do Nemačke, Švedske, Italije, Mađarske, Slovačke, Česke, Poljske

- Više od 20 000 zaposlenih u novoj pan-evropskoj zbirnoj mreži, pomaže kompanijama širom Evrope da međusobno posluju

- Zaposleni upravljaju sa više od 280 000 pošiljaka dnevno i 32 000 direktnih drumskih konekcija nedeljno u Evropi

Novi koncept drumske platforme se takođe zasniva na optimizaciji slanja pošiljaka, konsolidacijom u planski raspoređenim terminalima, sa akcentom na očuvanju životne sredine.

U svojstvu najvećeg provajdera u pružanju usluga drumskog transporta, DB Schenker je u mogućnosti da konsoliduje međunarodne pošiljke i da koristi nove logističke strategije, koje omogućavaju značajna smanjenja tranzitnog vremena kao i značajne redukcije štetnih COemisija.

DB Schenker Beograd je sa svim ostalim centralama povezan preko terminala u Budimpešti, dnevnim drumskim linijama, kako u uvozu tako i u izvozu.

Zahvaljujući najmodernijim tehnološkim dostignućima, status svake pošiljke može da se prati sa bilo kog mesta u bilo koje vreme.

Pružamo logistička rešenja poslednje generacije, definisana prema potrebama različitih industrija sa fokusom na elektronsku, automobilsku, mašinsku ali i industriju potrošnih dobara.

Našim klijentima nudimo najkvalitetnije usluge u pravom trenutku, na adekvatno opremljenoj lokaciji. 

Schenker d.o.o.
sales@schenker.rs
www.dbschenker.com/rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti