Nova generacija Parker proizvoda za praćenje stanja ulja

Komentari: 0

Parker predstavlja novu inovativnu tehnologiju za praćenje stanja ulja koja služi smanjivanju vremena zastoja, smanjivanju troškova i zaštiti opreme.

Digi plus svojom brzom terenskom primenom poboljšava produktivnost i produžava vreme između dva remonta. Svojim kombinovanim testom brzo i lako testira količinu vode i bazni broj u uzorku ulja. Istovremeno pomaže korisniku da detektuje ulja i maziva izvan specifikacije i identifikuje potencijalne probleme, pre nego što postanu kritični.

DIGI Plus ima ugrađenu memoriju za čuvanje rezultata 50 testova, koji su deo predprogramiranog plana testiranja. Rezultati mogu da se prenesu na računar gde mogu da se koriste i za analizu trenda.

Uređaj je dizajniran za teške radne uslove, sa pozadinski osvetljenim ekranom u slučaju slabe vidljivosti. Displej u boji pomaže identifikaciji rezultata, kao i u vođenju kroz testne korake, od čišćenja merne ćelije na dalje.

Uz testiranje na vodu i bazni broj, DIGI Plus je i deo Parker-ovog DIGI Plus terenskog testnog kompleta koji omogućava još tri druga merenja.

To su merenje kiselinskog broja, količine netopivih ostataka oksidacije i viskoznost baznog ulja.

DIGI Plus je deo Parker rešenja za nadzor kritične opreme u industriji.

Naši senzori i uređaji omogućavaju brzo i kvalifikovano odlučivanje i reagovanje kako bi mašine što duže radile efikasno i bez zastoja.

Izvor: Parker Hannifi n Sales CEE s.r.o., Češka Republika - Podružnica Novo mesto
tel.: +386 (0)7 337 66 50, e-mail: parker.slovenia@parker.com, vebsajt: www.parker.com, Dušan Radaković


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti