NIS a.d. - LOGISTIČKE USLUGE

Komentari: 0

Kako bi se odgovorilo zahtevima proizvodnje, prerade i prometa nafte i naftnih derivata, važna karika u Kompaniji NIS a.d. Novi Sad jesu logističke usluge.

Ovu vrstu usluga pruža Sektor logističkih usluga i pod njima se podrazumeva skladištenje, manipulacija (utovar i istovar) i vođenje evidencije o stanju i kretanju zaliha materijalno-tehničkih resursa (koristeći informacioni sistem SAP), zatim periodični i redovni godišnji popisi zaliha i dr.

Pod materijalno-tehničkim resursima (MTR) smatra se oprema, rezervni delovi i potrošni materijali, koji se upotrebljavaju u NIS-u, u cilju nesmetanog obavljanja osnovne delatnosti Kompanije.

U prethodnih 5 godina Sektor logističkih usluga je pretrpeo značajne promene, od kojih je naročito važno istaći centralizaciju poslovanja i modernizaciju skladišnih lokacija.

Zahvaljujući tome, dostignuta je visoka efikasnost u pružanju logističkih usluga, što je u krajnjoj istanci dovelo do povećanja nivoa zadovoljstva internih korisnika.

Sektor logističkih usluga u okviru Kompanije NIS a.d. Novi Sad trenutno poseduje centralna skladišta na 6 lokacija, od kojih su dve u Zrenjaninu i po jedna u Elemiru (standardna skladišta i Javno carinsko skladište), Novom Sadu (standardna skladišta i skladišta koja se nalaze na teritoriji Slobodne zone), Pančevu i Beogradu (standardna skladišta).

Prostor na kome se nalaze skladišni kapaciteti zauzima površinu od preko 120 000m², dok se istovar i utovar robe vrši uz pomoć 12 viljuškara nosivosti 2-16 tona, kao i prateće savremene opreme.

Prateći zahteve tržišta, u prethodnom periodu izvršena su značajna investiciona ulaganja, u cilju unapređenja i daljeg razvoja skladišnih lokacija.

Kompanija teži optimalnoj iskorišćenosti skladišnih kapaciteta, tako da se otpočelo i sa pružanjem logističkih usluga trećim licima.

«NIS a.d.» Novi Sad - Sektor logističkih usluga pruža logističke usluge trećim licima sa obezbeđenjem 24/7 i kontrolom pristupa na svim lokacijama, dok se sa druge strane mogu ponuditi i vanstandardne usluge kao što su pretovar i skladištenje vangabaritne robe, ili npr. korišćenje specijalnih dodataka za istovar cevi iz klasičnih kontejnera.

Vrhunska tehnička opremljenost, atraktivne lokacije skladišnih kapaciteta i bogato iskustvo zaposlenih, omogućavaju Kompaniji «NIS a.d.» Novi Sad pružanje kompletne logističke usluge, kako internim korisnicima tako i trećim licima.

Potrebne su vam logističke usluge?

U koraku sa zahtevima tržišta, kompanija NIS a.d. Novi Sad, pruža komplet logističkih usluga na teritoriji Republike Srbije: izdavanje skladišnog prostora, manipulacija robom, vođenje evidencije i dr. 

Razvijena skladišna infrastruktura omogućava nam donošenje optimalnih rešenja skladištenja, prijema i izdavanja robe, u skladu sa zahtevima klijenata.

Odgovornost zaposlenih garantuje sigurnost i ispravno stanje robe klijenata, dok raspoloživi skladišni kapaciteti pružaju odgovarajuće uslove skladištenja za različite vrste robe. 

Kontaktirajte nas:

Jelena Milanović tel.064/888-5350 jelena.m.milanovic@nis.rs
Srđan Dobrosavljević tel.064/888-1829 srdjan.dobrosavljevic@nis.rs
Darko Gaborov tel.064/888-4128 darko.gaborov@nis.rs
Za više informacija posetite: https://www.tenderi.nis.rs/Content/Usluge-skladistenja.aspx

NIS a.d. Novi Sad
Narodnog fronta 12
21 000 Novi Sad





 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti