NIKLOVANI MESING – ZA TEŠKE ZADATKE

Komentari: 0

U slučajevima kada klasično siluminsko kućište ne zadovoljava - bilo da je u pitanju agresivna sredina, higijenski uslovi ili nedovoljan stepen zaštite, predlažemo vam kućišta izrađena od niklovanog mesinga. Kvalitet garantuje stepen zaštite IP 68 kao i testovi koje ovaj tip kućišta izdržava. 

Ako koristite širmovane kablove, kućište sa integrisanom mesinganom četkom će skratiti vreme montaže i obezbediti maksimalni kvalitet kontakta sa masom. Na raspolaganju su mnogobrojne varijante kontaktnih umetaka. Preporučujemo da nam se javite, daćemo vam podršku i zajedno izabrati konektor po vašoj meri.

Otpornost na koroziju prema DIN EN 6988 Testiranje slanim sprejom prema DIN EN ISO 9227

SENZORSKI KABLOVI U HIGIJENSKOM DIZAJNU

Pranje postrojenja u prehrambenoj industriji, skraćuje radni vek opremi koja nije dizajnirana u skladu sa teškim uslovima rada. Zbog toga se vrlo često dešava da elementi opreme stradaju i da ugrožavaju kvalitet i pouzdanost rada postrojenja.

Da biste obezbedili maksimalne higijenske uslove i ujedno kvalitet i dugotrajnost, preporučujemo kabl sa izolacijom od glatkog termoplastičnog elastomera (robust izolacija) sa M12 konektorom koji poseduje nastavak od V4 nerđajućeg čelika.

Izolacija od termoplastičnog elastomera kao i dizajn V4 nastavka, omogućavaju kvalitetno pranje i ćišenje i spračavaju zadržavanje bakterijskih naslaga.

Partner kompanije LAPP GROUP za Srbiju:

VESIMPEX d.o.o.
Patrijarha Dimitrija 24
(011) 404 9070
(063) 33 90 90
info@vesimpex.rs
www.vesimpex.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti