NECTAR I NELT PARTNERI U SRBIJI

Komentari: 0

Kompanije Nectar i Nelt uspostavile su strateško partnerstvo u oblasti upravljanja logističkim procesima, kojim je planirano da Nelt bude logistički servis provajder u delu skladištenja i transporta.

Nectar je ovim poslovnim potezom među prvima u Srbiji prešao na sistem korišćenja usluga specijalizovane kompanije u delu logistike.

Ovo je jedan od aktuelnih globalnih trendova koji primenjuju različite industrije u cilju fokusa na poslovnu ekspertizu i efikasnije poslovanje.

„Nectar je za ovih 20 godina poslovanja izrastao u najvećeg proizvođača sokova u Jugositočnoj Evropi. Kao kompanija koja se konstantno razvija i unapređuje svoje poslovanje, odlučili smo se da angažujemo kompaniju čija je ekspertiza u logističkim operacijama.

Drago mi je da smo uspostavili saradnju sa Neltom kao renomiranom kompanijom u ovoj oblasti. Naš krajni cilj je da podignemo nivo usluge ka kupcima i ubrzamo put naših proizvoda do krajnjeg potrošača.

Naša ekspertiza ostaje u razvoju brendova, komercijalnoj izvrsnosti i kvalitetu naših proizvoda“, naglasio je Mihailo Janković, direktor Nectar Grupe

„Saradnja kompanija Nectar i Nelt, koje se ubrajaju u najuspešnije domaće poslovne sisteme, omogući će da se svako od nas fokusira na osnovni biznis i radi ono u čemu je najbolji.

To će, sigurna sam, rezultirati daljim razvojem obe kompanije. Nectar je brend koji je dobro poznat po svom kvalitetu u Srbiji.

Drago nam je da ćemo doprineti da put njegovih proizvoda do potrošača bude još efikasniji“, izjavila je Dragana Škrbić, potpredsednica logistike za Zapadni Balkan Nelt Grupe.

Logističke usluge, koje će dogovorenom saradnjom Nelt pružati kompaniji Nectar, podrazumevaju upravljanje skladišnim procesima kroz pružanje usluge interne logistike na lokacijama centralnih skladišta u Bačkoj Palanci i Bujanovcu i transport proizvoda do svih kupaca.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

O kompaniji NECTAR

Kompanija Nectar osnovana je 1998. godine, kao porodična kompanija. Za 20 godina poslovanja zahvaljujući veri u uspeh, jasnoj viziji i vrednom radu prerasla je u lidera u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova u Jugoistočnoj Evropi. 

Tokom ovog perioda Nectar je izrastao u Nectar Grupu u okviru koje posluju kompanije Nectar, Fructal, Heba, Delišes Hani.

U okviru svojih šest fabrika u tri zemlje Srbiji, Sloveniji i Makedoniji, više distributivnih centara i upravnih zgrada ovaj sistem zapošljava preko 1.500 zaposlenih, lider je u regionu i izvozi svoje proizvode u preko 60 zemalja širom sveta. 

O kompaniji NELT

Nelt Co d.o.o. je osnovan 1992. godine i danas je vodeća kompanija u Srbiji i regionu na polju distribucije i logistike, pružajući vrhunske usluge u domenu međunarodnog transporta, skladištenja, carinskog posredovanja, dostave i VAS usluga.

Nelt Co d.o.o. je deo Nelt Grupe, organizacionog sistema kompanija koji povezuje 4.000 zaposlenih u 14 kompanija, na 11 tržišta u Jugoistočnoj Evropi i Africi. 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti