Moderno softversko rešenje u službi povećanja prodaje

Komentari: 0

Danas prodajne aktivnosti moraju da budu angažovane na svim kanalima – na terenu, putem telefona, na internetu…

Intelisale platforma omogućava baš to i pritom donosi do 100% poboljšanja prodajnih rezultata

Kompanija Intelisale osnovana je 2015. godine i od starta se bavi razvojem sopstvene softverske platforme koja prodavcima u B2B kompanijama omogućava da unaprede rezultate svog rada. 

Intelisale platforma danas je sveobuhvatan sistem proizvoda koji omogućava da B2B kompanije svoje kupce usluže na terenu, putem telefonske prodaje, na internetu…

Povezuje se i sa ERP platformom korisnika i automatski prenosi sve relevantne izmene nazad u poslovni softver.

Aplikacija za naručivanje

Intelisale aplikacija za naručivanje namenjena je prodavcima na terenu, a omogućava im da na jednom mestu vide informacije o ranijim narudžbinama kupca, da lako popune novu narudžbinu, kao i da povećaju prosečnu veličinu narudžbine tako što će kupcima preporučiti i dodatne proizvode koje nudi ugrađen sistem pametnih preporuka.

Alat je zasnovan na pametnom katalogu proizvoda čiji se sadržaj prilagođava svakom kupcu kako bi prodavcima pomogao da na bolji način usluže partnere.

Nove narudžbine se šalju u centralu kompanije u realnom vremenu, a povratnu informaciju prodavac može dobiti u roku od par minuta.

Izdvajaju se i posebne funkcionalnosti za merčendajzing kao što su pregled rafova, upitnici, popis proizvoda...

E-commerce

U svetu B2B prodaje, sve je izraženiji trend online poručivanja proizvoda. Intelisale je to prepoznao i paletu proizvoda proširio sveobuhvatnim e-commerce rešenjem koje se može koristiti, kako i za B2B, tako i za B2C prodaju.

Intelisale rešenje nudi sve prednosti koje online prodaja donosi – mogućnost da kupci narudžbinu pošalju u bilo koje doba dana, lako i brzo, bez stresa.

Online prodavnica se prilagođava svakom kupcu koji i nudi mu iste uslove i način isporuke koje već ima.

E-commerce rešenje je prilogođeno upotrebi na mobilnim uređajima i koristi tehnologiju za uspešno rangiranje na pretraživačima (SEO).

Planiranje ruta i poseta kupcima

Veliki izazov za sve terenske prodavce jeste kreiranje plana poseta kupcima na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou.

Tu na scenu stupa Intelisale alat za pametno planiranje ruta, koji omogućava da se za svakog kupca definiše broj i dinamika poseta u određenom vremenskom periodu kao i vreme koje je potrebno provesti kod svakog kupca.

Na osnovu tih podataka, alat im definiše idealne rute kako bi prodavci ispunili definisane targete.

Pregled planiranih poseta može se videti na mapi, kao i u kalendarskom prikazu za duži vremenski period unapred.

Menadžeri mogu lako da utvrde koji prodavci imaju previše posla, a koji imaju „prazan hod“ radi maksimalnog iskorišćenja resursa. Upotreba ovog alata donosi i ogromne uštede u gorivu!

Izveštavanje i analitika

Da bi menadžmentu kompanije bilo jasno kakvi su rezultati prodaje, potrebni su im podaci koje objedinjuje alat za poslovno izveštavanje i analitiku.

Tu se u svega par klikova može utvrditi efikasnost pojedinačnih prodavaca, timova prodavaca ili celokupne organizacije.

Može se videti i kako funkcionišu različiti kanali prodaje, kao i ostvareni rezultate po kupcu ili po proizvodu.

Alat dolazi s više desetina već pripremljenih izveštaja, a po potrebi se lako mogu kreirati novi izveštaji. Posebna pažnja je posvećena njihovom dizajnu, tako da budu pregledni i lako razumljivi.

Telefonska prodaja za dolazne i odlazne pozive

Intelisale alat za telefonsku prodaju olakšava rad članovima tima tako što im za svaki dan priprema listu kupaca koje je potrebno pozvati, kao i predviđeno vreme trajanja poziva.

S druge strane, alat prepoznaje ID dolaznih poziva i preusmerava kupca ka njegovom prodavcu, smanjujući tako frikciju u saradnji sa partnerima.

CRM funkcionalnosti unutar alata olakšavaju prodavcima rad pružajući im sveobuhvatni uvid u dotadašnju saradnju sa kupcima.

Za koga je Intelisale?

Intelisale platformu mogu koristiti i male organizacije s par desetina proizvoda u ponudi, kao i velike, multinacionalne korporacije sa desetinama hiljada artikala i timovima prodavaca koji broje na desetine članova.

Pritom mogu koristiti samo one proizvode koji se uklapaju i njihov sistem prodaje ili se odlučiti za celu platformu, koja se lako integriše sa drugim poslovnim aplikacijama (ERP).

Za više informacija o Intelisale platformi i proizvodima, posetite zvanični sajt: www.intelisale.com



0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti