Međunarodni simpozijum SymOrg 2024

Komentari: 0

Fakultet organizacionih nauka najavljuje Međunarodni simpozijum SymOrg 2024 i okuplja eminentne predstavnike akademije, državnih institucija i privrede Fakultet organizacionih nauka sa ponosom najavljuje XIX Međunarodni simpozijum SymOrg 2024, koji će se održati od 12. do 15. juna na Zlatiboru, pod temom Unlocking the Hidden Potentials of Organization Through Merging of Humans and Digitals.

Ovaj događaj će okupiti preko 300 učesnika iz akademije, privrede i javnog sektora, sa ciljem razmene znanja o digitalnoj transformaciji, održivom upravljanju i inovacijama u visokom obrazovanju.

Na Konferenciji će biti izloženo više od 140 naučnih radova, a aktivnosti će biti realizovane kroz petnaest akademskih sekcija i pet panela i okruglih stolova.

Veliki broj eminentnih domaćih i međunarodnih stručnjaka diskutovaće o uticaju digitalnih tehnologija na organizacionu efikasnost i baviće se etičkim aspektima naprednih tehnologija.

Okrugli sto će okupiti stručnjake iz regiona, sa univerziteta iz Maribora, Rijeke i Zagreba, koji će deliti svoja iskustva i vizije o budućnosti obrazovanja uz napredne tehnologije.

Posebnu pažnju privući će studentska startup pitching sesija, gde će mladi inovatori predstaviti svoje ideje mentorisane na FONu.

Na otvaranju Konferencije govoriće stručnjaci sa Nacionalnog univerziteta u Singapuru, Univerziteta u Beču i Državnog univerziteta Boise u Americi, pružajući uvid u najnovije trendove u menadžmentu i informacionim tehnologijama.
Više informacija i detaljna agenda Konferencije dostupni su na zvaničnom sajtu.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti