"Made in Germany" pečat poverenja i kvaliteta

Komentari: 0

ebu UMFORMTECHNIK je internacionalna operativna kompanija srednje veličine za sva područja oblikovanja tehnologije. Sa ključnim područjem stručnosti u automatskim mašinama za probijanje, ebu se razvija sa pionirskom i ka budućnosti orijentisanom vizijom koja je čvrsto uspostavljena na tržištu za oblikovanje tehnologije.

Na temelju višegodišnjeg iskustva, ebu gradi visokokvalitetne i visokoprecizne sisteme. Asortiman usluga obuhvata prvoklasne sistemske i mašinske koncepte - inteligentne modularne dizajne koji su individualno prilagođeni potrebama kupaca.

Kako bi zadržao svoju poziciju među vodećim svetskim proizvođačima u formiranju tehnologije, ebu uvek insistira na visokim standardima i kvalitetu svojih proizvoda. Stoga, ebu ulaže u razvoj sistemskog programa kako bi se osigurao dalji kontinuirani razvoj.

U tom smislu, ebu na najbolji način sprema visok stepen kvalifikacije motivisanih i odgovornih zaposlenih, koji su visoko cenjeni zbog njihovog znanja i fleksibilnosti; oni su garant za zadovoljstvo kupaca i uspeh kompanije.

Već dugi niz godina, ebu UMFORMTECHNIK je poznat po tome što je pouzdan partner kupcima u industriji obrade i prerade lima. Ebu to vidi kao misiju da ispuni zahteve i želje kupaca, savetuje ih i podržava od inicijalne procene potreba do puštanja u rad sistema, pa sve do sveobuhvatne usluge nakon prodaje.

Osim toga, Ebu takođe usmerava pažnju na "retrofit", što znači da se revitalizuju mašinski parkovi kupaca kako bi se produžio vek trajanja sistema, kao i njihova ekonomska efikasnost. Ovakvom poslovnom politikom, ebu daje ekološki održiv doprinos zaštiti životne sredine.

ebu svakodnevno svojim kupcima dokazuje fleksibilnost, brzu dostupnost i stručnost, budući da je kompanija koja sebe smatra ne samo davaocem usluga već i pouzdanim poslovnim partnerom.

ebu UMFORMTECHNIK nudi pionirski i inovativnu tehnologiju i najvišu tehničku preciznost u svojoj oblasti - sve sa "Made in Germany" pečatom poverenja i kvaliteta.

info@ebu-umformtechnik.de
www.ebu-umformtechnik.de

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti