LIGHT MIDDLE EAST 2021.

Komentari: 0
Fotografija od: Frankfurtski sajam

Infrastruktura i građevinarstvo pokreću saudijsku viziju 2030. Čak 14 mega projekata je najavljeno ili je u izgradnji.

Pored toga, strateška lokacija Dubaija i transportna infrastruktura svetske klase čine Emirate uspešnim i rastućim središtem globalne trgovine, uz dalje povezivanje sa Bliskim Istokom, Evropom, Afrikom, Indijom i Azijom.

Visoka stopa vakcinisanih doprinela je da pandemija u Emiratima bude pod kontrolom, što je omogućilo da se sajmovi održavaju u tradicionalnom obliku već nekoliko meseci unazad.

Iako pandemija nije ulivala dovoljno poverenja u kvalilet i posećenost događaja, statistika je pokazala sasvim suprotno - broj posetilaca i izlagača bio je iznad očekivanih.

Jedan od sajmova planiranih da se održi ove godine u Dubaiju, u periodu od 28. do 30. septembra je Light Middle East, najveći međunarodni sajam rasvete i tehnologije u regionu Srednjeg istoka i Afrike.

Fotografija od: Frankfurtski sajam

Light Middle East je deo Light+Building brenda i organizuje se pod pokroviteljstvom Messe Frankfurt GmbH u UAE.

Vodeće kompanije na tržištu Srednjeg Istoka potvrdile su svoje prisustvo i krajem septembra će premijerno predstaviti svoje proizvode iz domena osvetljenja, elektroin¬ženjeringa i automatizacije zgrada i kuća.

Light Middle East je sajam namenjen inovacijama iz sektora elektrotehnike, rasvete i automatizacije sa akcentom na inteligentna rešenja – pametne kuće, pamentne zgrade i pametne gradove.

Industrija će predstaviti svoje najnovije proizvode, revolucionarne tehnologije i poslednja dizajnerska rešenja.

Nakon godinu dana pauze, izlagačima se nudi mogućnost da svoje najsavremenije proizvode prezentuju na tržištu Srednjeg Istoka, koje ulaže u inovativne tehnologije i nudi velike mogućnosti.

S druge strane, posetioci će ponovo biti u mogućnosti da se uživo upoznaju sa poslednjim novitetima iz industrije.

Fotografija od: Frankfurtski sajam

Pored velikog broja izlagača i posetilaca koji se očekuju, sajam je spremio i bogat prateći program.

Glavna bina sajma rezervisana je za Thinklight konferenciju koja će biti održana u dva formata, uživo i u vidu vebinara.

Biće organizovano i takmičenje pod nazivom Ready Steady Light, gde će se učesnici takmičiti u dizajniranju i postavljanju privremenih spoljnih instalacija sa ograničenim izborom opreme za 90 minuta.

Kao i svake godine, ceremoniju će upotpuniti dodele nagrada u četiri kategorije.

Najnovije informacije o sajmu Light Middle East i pratećem programu, kao i informacije o ulaznicama i putnim aranžmanima, možete naći na zvaničnom sajtu sajma:
www.light-middle-east.ae.messefrankfurt.com

ili kontaktirajte zvaničnog zastupnika Frankfurtskog sajma firmu Zodax doo Beograd:
www.zodax.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti