Light + Building Frankfurt 2022.

Komentari: 0
Fotografija od: Messe Frankfurt GmbH / Pietro Sutera

Light + Building je sajam namenjen inovacijama iz sektora elektrotehnike, rasvete i automatizacije sa akcentom na inteligentna rešenja – pametne kuće, pamentne zgrade i pametne gradove.

Uskoro će industrija predstaviti svoje najnovije proizvode, revolucionarne tehnologije i poslednja dizajnerska rešenja na fizičkom sajmu u Frankfurtu.

Nakon pauze od skoro 4 godine, sajam Light + Building 2022. planiran je da se održi od 13 – 18. marta sledeće godine.

Iako pandemija ne uliva dovoljno poverenja u kvalilet i posećenost događaja, najnovija statistička istraživanja pokazala su sasvim suprotno – preko 75% posetilaca i izlagača želi da se sajam Light + Building održi fizički sledeće godine u Frankfurtu.

Sajam je veoma posvećen merama bezbednosti svojih učesnika, kako izlagača tako i posetilaca. Kako bi se svi osećali bezbedno prilikom izlaganja i poseti sajmu, Light + Building je usvojio adekvatne mere bezbednosti i higijene, koje se odnose na sve učesnike, u cilju sprečavanja širenja virusa Covid 19.

Sajam je još jednom dokazao da su klijenti na prvom mestu. Iako je lični susret neophodan, digitalni “susret“ je postao sastavni deo naših života.

Pored fizičkog izlaganja, svi oni koji ne budu u mogućnosti da učestvuju na sajmu moći će da se povežu sa svojim partnerima putem digitalne platforme.

Platforma će biti otvorena paralelno sa fizičkim sajmom, a trajaće nedelju dana duže, do 25. marta 2022. godine.

Rastuća oblast tehnologije bezbednosti i sigurnosti postala je nezamenljiviji aspekt različitih segmenata građevinskih usluga.

Stoga, u kontekstu osvetljenja, elektrike i automatizacije kuća i zgrada, od sledeće godine nova proizvodna grupa na sajmu – Intersec Building stavlja fokus na povezanu tehnologiju bezbednosti i sigurnosti u sektoru automatizacije zgrada.

Pored velikog broja izlagača i posetilaca koji se očekuju, sajam je spremio i bogat prateći program.

Tri slogana - Green Deal & Sustainability, Electrification & Digitalisation, Light & Design – biće vodeće teme predstojećeg sajma.

Pored konferencija u Frankfurtu, učesnici digitalne platforme moći će da prate i prenose uživo.

Najnovije informacije o sajmu Light + Building 2022. i pratećem programu, kao i informacije o ulaznicama i konceptu bezbednosti i higijene učesnika možete naći na zvaničnom sajtu sajma:
www.light-building.messefrankfurt.com
 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti