Light + Building 2018 - Mesto gde inovacije dolaze do vas

Komentari: 1

Snegom prekriveni Beč ugostio je novinare iz Evrope koji su se okupili u ekskluzivnom hotelu Sofitel kako bi, kao i svake godine, dobili informacije o jednom od vodećih industrijskih sajmova. Kao i svake parne godine, za proleće 2018. nam se sprema sajam Light + Building u Frankfurtu na Majni u periodu od 18. do 23. marta.

"Connected – Secure – Convenient" je novi moto sajma koji ujedno označava i tri glavne teme. Fokusirajući se na ključna pitanja "smartifikacije svakodnevnog života" i "estetike i blagostanja u harmoniji", industrija se priprema da predstavi inteligentna i umrežena rešenja, buduće orijentisane tehnologije i trenutne trendove dizajna, što povećava ne samo ekonomsku efikasnost zgrada, ali i udobnost i sigurnost i sigurnost korisnika na najvećem svetskom sajmu za rasvetu i tehnologiju izgradnje usluga.

Kao sajam inovacija, Light + Building okuplja sve sisteme zgrada i usluge koje kontrolišu snagu i promovišu integralno planiranje zgrada sa spektrom proizvoda bez konkurencije, kako horizontalno tako i vertikalno.

“Light + Building je postavka za velike ideje i odlučne impulse. Shodno tome, zadovoljni smo pozitivnim odgovorom izlagača i sigurni smo da će budućnost Light + Building-a još jednom naglasiti svoju neuporedivu funkciju kao vodeći sajam trgovine za sektor ", kaže Volfgang Marzin, predsednik i glavni izvršni direktor (CEO ) Messe Frankfurt.

U kratkom razgovoru za naš časopis, Marko Koljenšić iz beogradske firme Zodax, koja je između ostalog i predstavnik Frankurtskog sajma za Srbiju i Crnu goru, nam je naglasio da se interesovanje naših kompanija iz godine u godinu povećava i da je trenutni broj prijavljenih kompanija iz Srbije sedam, ali da takođe postoji još zainteresovanih koji su aplicirali za takozvanu listu čekanja, jer je interesovanje za izlaganje na ovom sajmu - veće nego ranijih godina.

U skladu sa visokim stepenom dinamike u sektoru, privremeni rezultati za Light + Building 2018 teško bi mogli biti bolji. Svi tržišni lideri već su registrovani za sajam, a očekuje se da će ukupno 2 600 izlagača predstaviti svoje najnovije proizvode i inovacije na svetsko tržište za rasvetu, električne tehnologije i automatizaciju kuća i zgrada.

Jedna od glavnih tema na predstojećem sajmu biće bezbednosna i sigurnosna tehnologija. Kombinacija različitih sistema, kao što su video nadzor i kontrola pristupa, njihova interkonekcija i integracija u automatizaciju zgrada, važni su aspekti od interesa za industriju i korisnike.

Dakle, oblasti kućne i građevinske automatizacije i bezbednosna i sigurnosna tehnologija kontrolisana snagom će biti prvi put koncentrisana u Hali 9.1 na Light + Building 2018. kako bi se stvorila žarišta - centar integrisane tehnologije građenja i usluga - pružajući posetiocima potpun pregled čitavog spektra kuća i automatizaciju zgrada, kao i elektro-sigurnosnu tehnologiju i potpunu bezbednost.

Obogaćivanje nove lokacije biće posebna emisija pod nazivom "SECURE! Povezana sigurnost u zgradama "i Intersec forum, koji će se održati istovremeno sa sajamom u četiri dana od 19. do 22. marta 2018. godine. Osim koncentrisane prezentacije u Hali 9.1, vodeći proizvođači će predstaviti inovacije iz sveta bezbednosti i sigurnosti tehnologije u drugim dvoranama frankfurtskog sajma i izložbenog centra.

Zahvaljujući brošuri pod nazivom 'Vodič za sigurnost i sigurnosnu tehnologiju', posetioci će moći dobiti brz pregled kompletnog spektra koji će se videti na sajmu.

Sve ovo trebalo bi da bude dobar razlog da krajem marta 2018. planirate posetu ovom lepom gradu, jer pored inovacija koje ovaj sajam donosi, odavno je odlična platforma za sklapanje novih poslova. Mnoge naše kompanije su to već uvidele i strpljivo grade svoj brend i na ovaj način, a ako niste u mogućnosti da nastupite, onda svakako pokušajte da odvojite dva ili tri dana kako biste detaljno obišli ovaj sajam.

Za realizaciju bilo koje od tih ideja potrebno je kontaktirati kompaniju Zodax. Vidimo se na proleće u Frankfurtu!

www.zodax.rs

O Autoru

Nikola Mirković

1 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar
Kaljevic Struganik
18.03.2018 18:35
Bice zanimljivo videti sta se novo nudi u vezi energetske ekonomicnosti zgrada... Odgovori

Ostavi komentar

Klijenti