Lecom - Nastavak saradnje sa firmom Lenze GmbH

Komentari: 0

Lecom već duži niz godina u Srbiji posluje kao distributer nemačke firme LENZE GmbH, koja spada u mali broj firmi koje mogu ponuditi kompletno rešenje u oblasti automatizacije, pogona, upravljanja , kontrole i vizuelizacije u industriji na svim kontinentima i tržištima sveta.
Želja i posvećenost da našim klijentima omogućimo korišćenje najnovijih proizvoda i rešenja kao i potpunu tehničku podršku i obuku za samostalan rad, nagrađena je od strane našeg partnera LENZE GmbH sertifikatom LENZE Performance Partner i Sistem Integrator.

Kao LENZE Sistem Integrator, svojim klijentima pored kompletnog rešenja "ključ u ruke" pružamo i tehničku podršku u svim fazama projekta:

- IZRADA KONCEPTA KOMPLETNOG REŠENJA 

- PRORAČUN I IZBOR OPREME 

- ISPORUKA I UGRADNJA 

- PODEŠAVANJE I INTEGRACIJA SA OPREMOM DRUGIH PROIZVOĐAČA 

- IZRADA SOFTVERA I VIZUELIZACIJA 

- PUŠTANJE U RAD 

- OPTIMIZACIJA RADA KOMPLETNOG SISTEMA 

Kao najinovativnija kompanija u oblasti automatike, LENZE je predstavio nove serije proizvoda u svim segmentima svog proizvodnog programa: pogonska tehnika, upravljanje, kontrola, vizuelizacija, komunikacija i softverska rešenja

Potpuno nove serije integrisanih servo motor reduktora kao kompletnog pogona, daju novi kvalitet i pouzdanost servo aplikacijama, za čije rešavanje se do sada morala kombinovati oprema nekoliko proizvođača uz neizbežne prepravke i dorade.

Klijenti u Srbiji su već imali prilike da ove nove Lenze proizvode koriste u svojim aplikacijama. Kratak pregled programa i osnovnih krakteristika, možete pogledati u nastavku.

AC MOTOR REDUKTORI serije g500

- ZUPČASTI

- ZUPČASTO NASADNI

- KONUSNI

AC motor Reduktora serije g500 sa motorima efikasnosti IE2 i IE3, i većim brojem prenosnih odnosa, daju mogućnost preciznog odabira prave snage i momenta u najmanjem kućistu.

Modularna konstrukcija omogućava veliki broj prilagođavanja pri montaži kao i mnogobrojne dodatne opcije rezolvere, enkodere, kočnice i momentne poluge. 

REDUKTORI serije g500

- ZUPČASTI

- ZUPČASTO NASADNI

- KONUSNI

- PLANETARNI

Servo Motor Reduktora serije g500 već integrisanih u jednu celinu, rešavaju problem integracije servo motora I reduktora različitih tipova, obezbeđuju pouzdanost u radu servo pogona I više mogućnosti pri odabiru optimalnog pogona. U slučaju isporuke samo reduktora, obezbeđen je veliki izbor adaptera koji Lenze reduktore prilagođavaju različitim proizvođačima servo motora.

FREKVENTNI I SERVO REGULATORI

- FREKVENTNI REGULATORI serije i500 

- SERVO REGULATORI serije i700

Serije frekventnih regulatora i500 i servo regulatora serije i700 sa pojednostavljenim funkcijama i lakšim podešavanjem pomoću smartphone aplikacija, omogućavaju puštanje u rad u samo nekoliko koraka.

PLC serije C320 i C300

PLC nove generacije prilagođeni Logičkim i Motion zadacima sa već pripremljenim modulima i aplikacijama, olakšavaju programiranje za najveći broj aplikacija, štede vreme i značajno pojednostavljuju samo programiranje.

Radno okruzenje CoDeSys podržava 6 različitih programskih jezika : 

- Leder Dijagram (LD)

- Funkcijski Blok Dijagram (FBP)

- Strukturni tekst (ST)

- Instukciona Lista (IL)

- Sekvencijalni Funkcijski Dijagram (SFC)

- Neprekidni Funkcijski dijagram (CFC)

HMI i HMI+PLC

Vizuelizacija ili kontrola i vizuelizacija u jednom kućištu, pruža mogućnost fleksibilnijeg rešenja, manjeg broja komponenti ožičavanja i utrošenog vremena. 

Podržane su različite vrste komunikacionih protokola, kako za integrisano rešenje HMI+PLC tako i za pojedinačne komponente HMI ili PLC kao samostalne komponente upravljanja i vizuelizacije

- EtherCAT

- CANopen

- Modbus

- PROFIBUS

- PROFINET

- DeviceNet

Pouzdanost u radu, jednostavnost u podešavanju i širok spektar opreme, omogućava nam da LENZE opremu koristimo u rešavanju različitih zahteva, u velikom broju industrijskih grana.

Do sada smo sa našim klijentima uspešno rešili veliki broj aplikacija iz različitih oblasti: MAŠINOGRADNJA, PROCESNA OPREMA, PREHRAMBENA I KONDITORSKA INDUSTRIJA, FABRIKE VODE I SOKOVA, VODOSNABDEVANJE I PRECIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA, FARMACEUTSKA I HEMIJSKA INDUSTRIJA, POLJOPRIVREDA I TRASNPORT ŽITARICA, KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA, GRAĐEVINSKA INDUSTRIJA, METALURGIJA.

Fleksibilnost širokog proizvodnog programa i pouzdansot u radu, koja se dobija kombinovanjem testirane opreme jednog istog proizvođača "one sorce equipment" će sigurno i vama doneti kvalitet i jednostavniji rad u vašim aplikacijama. 

Biće nam drago da sa vama podelimo naša iskustva!

Distributer nemačke firme LENZE GmbH za Srbiju

LECOM-ITS d.o.o.

Svetosavska 54, 22304 Novi Banovci - Srbija
Tel: +381 22 / 342 - 797
Fax: +381 22 / 342 – 797
E-mail: office@lecom.rs
Web: www.lecom.rs


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti