KROHNE - Merna instrumentacija i rešenja za pitke i otpadne vode

Komentari: 0

Osiguranje vodosnabdevanja i ekološki prihvatljiv tretman otpadnih voda još uvek su problemi sa kojim se suočava industrija voda danas.

Nije nikakvo iznenađenje da sve insti tucije uključene u ovu oblast industrije postavljaju najviše standarde pri planiranju, projektovanju i izgradnji novih postrojenja.

Jedino primena visoko naprednih tehnologija orijenti sanih ka budućnosti, može dati optimalne uslove za ekološki prihvatljivo upravljanje proizvodnjom vode i preradom otpadnih voda.

Pogled na instalisanu opremu u fabrikama vode i preradi otpadnih voda, odmah ukazuje da merna oprema igra glavnu ulogu u pouzdanom vođenju procesa.

Oprema i kontrolni sistem u koji se možete pouzdati olakšavaju rad postrojenja. Podaci o protoku i pritisku predstavljaju osnov za nadzor i upravljanje distributivnim mrežama. Upravljanje pritiscima je osnov efikasnog transportovanja i isporuke pitkom vodom.

Velike razlike u pritiscima predstavljaju indikaciju curenja na cevovodima.

To su sve dovoljni razlozi za još veću primenu KROHNE merne tehnike. Vremenom i uvek iznova dokazuje se pouzdanost i tačan rad na velikom broju postrojenja.

www.wig.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti